De Spirituele Keuken

Waarvoor is komkommerwater goed?

  • Komkommers zijn een rijke bron van mangaan, vitamine A en vitamine C.  Het is rijk aan antioxidanten en specifieke stoffen die het lichaam helpen om kanker tegen te gaan.
  • Je kan het komkommerwater gebruiken om te detoxen.  Het drankje bevat vezels en zal zo de schadelijke stoffen uit je lichaam elimineren.
  • Je kan geen droge huid krijgen want door het drinken van komkommerwater krijgt je huid enkele voedingsstoffen binnen zoals silicium en vitamine B-5.  Deze heeft je huid nodig om prachtig mooi en gezond te zijn.
  • Komkommerwater geeft je lichaam ook vitamine K, vitamine D, magnesium en calcium.  Dit is nodig om je botten gezond te houden.  Vrouwen tijdens en na de menopauze zijn gevoeliger voor botbreuken tot zelfs chronische aandoeningen zoals osteoporose.  Door te drinken van dit drankje ga je dit proces tegen.
  • Je nieren en lichaam zuiveren door het teveel aan natrium en vermindert een hoge bloeddruk, door het drinken van het komkommerwater, dus je krijgt minder risico op hart- en vaatziekten.

Een recept voor komkommerwater kan je hier vinden.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button