De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Ik ben de flat van mijn oma aan het opruimen en kwam zeer veel edelstenen tegen. Moet ik ze schoonmaken voordat ik ze aan een goed doel geef?

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!


Ik ben de flat van mijn oma aan het opruimen en kwam zeer veel edelstenen tegen. Moet ik ze schoonmaken voordat ik ze aan een goed doel geef?

Ja! Het is altijd best dat je stenen reinigt voor je deze weggeeft aan een goed doel of een andere persoon.  Anders is de kans dat de energie van de vorige persoon nog aanwezig is in de steen of geeft de steen zijn helende energie op en dat willen we natuurlijk niet.

Ik persoonlijk zou stenen aan de hand de welke het zijn reinigen met water, wierook/salie of eventueel 24 uur in een pot propere aarde leggen, zodat deze hun energie terug kunnen krijgen. Als ik stenen krijg van iemand anders zijn collectie, doe ik deze trucjes altijd! Hopelijk heeft dit je al op goede banen geleid.

Tip

Als een edelsteensteen je bevalt, reinig ze dan goed.
Laad deze op en hou deze maar goed bij jou.

Tim Van den Heuvel

Tim heeft en zeer oude ziel. Zijn kennis over edelstenen, wicca, voodoo en hoodoo, kruiden, aroma's, het Egyptische Rijk, ... eigenlijk alles rond magie is gewoon bijzonder. Tim gebruikt zelf ook de Tarot kaarten.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button