Magazine

E-Magazine, Editie 19: Zomer 2023

Juni, Juli, Augustus, September, Oktober 2023

Je kan dit magazine gratis downloaden via de pagina: gratis e-magazine, deze is wel beveiligd tegen printen. Bij De Spirituele Markt bieden wij dit exemplaar ls download aan tegen betaling, maar zonder beveiliging, dus je kan deze printen.

Jaargang: 7
Editie 19: Zomer 2023
Verschijningsdatum: 19 juni 2023
Volgende editie: 1 november 2023


Astrologie

 • De Maanstanden
 • Horoscoop

Lichaam en Geest

 • Breng je relatie naar de maan … en terug!
 • Fobieën
 • Guild Tripping
 • Hoe omgaan met teleurstellingen in het leven
 • HSP
 • Ja, Vertrouwen! Maar Hoe?
 • Oorkaarsen en kaarsenmagie
 • Ontwaken met Steffi Putseys

De Spirituele Keuken

 • Kipnuggets in Koreaanse Stijl

Wicca

 • Het vuur van Midzomer
 • Wat is Wicca

Natuur en ik

 • Fantastische Fenegrie
 • De Vlier
 • Ontdek je geboorteboom

Spiritualiteit

 • De Kracht Van Edelstenen
 • Seleniet
 • Wie is jou beschermengel?
 • LaHoCi
 • Wat is een zoutlamp en hoe werkt het

Werkten mee aan dit nummer

Arcadia Coven Antwerpen, Barbara Stynen, Becky Excell, Diana Geerts, Hans Van Dyck, Ivonna Maurits, Jorges Gomez, Julia De Ceunink, Koen Van Genechten, Ludo Vermeiren, Miet Schmitz, Monica Riga, Nina Lenaerts, Regilio Van den Bril, Rita Van Humskercken, Roman Pauwels, Steffi Putseys, Timmy Van den Heuvel, Uitgeverij Manteau

Met dank aan onze adverteerders

Agni School, Angeltopia, Antwoorden vanuit Gene Zijde, AW Gifts Nederland, Barnature De Mindsetting, De Spirituele Markt, Freedomlab, Hansje.be, Healing Vanbrabant, Heaven’s Dream, HVD Mediaworks, Joni, Kaartlegster Betty, Leef Es Licht, Magnolia’s Ghost Portal, Mariantis, Medium Agelique Vermont, Medium-Marye, Pura Moia, Spirituele Gids, Steffi Putseys, vzw zorg- en belevingsboerderij Het Groeiveld

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button