Magazine

E-Magazine, Editie 17: Winter 2022

Je kan dit magazine gratis downloaden via de pagina: gratis e-magazine, deze is wel beveiligd tegen printen. Bij De Spirituele Markt bieden wij dit exemplaar ls download aan tegen betaling, maar zonder beveiliging, dus je kan deze printen.

Jaargang: 6
Editie 17: Winter 2022
Verschijningsdatum: 1 november 2022
Volgende editie: 1 februari 2023


Dossier Dromen

 • Wat zijn dromen? (Hans Van Dyck)
 • Waarom dromen volgen niet is wat je denkt. (Hans Van Dyck)

Dave’s Kruidenliefde

 • Kastanjes (Dave Van de Moer)

Publireportag

 • Bosbaden (Steffie Vandierendonck)
 • Rozegeur & Maneschijn (Monica Riga)
 • De Vrouwendoula (Michelle Donkers)

Lichaam en Geest

 • Wat is Karma? (Angeltje Thoms)

Spiritualiteit

 • Astrologie
  • De Maanstanden (Astro Julia)
  • De horoscoop (Astro Julia)
 • De Kracht van Edelstenen
  • Je eigen persoonlijkheidssteen onthuld (Timmy Van den Heuvel)
 • Divinatie
  • Bereken de meest gepaste dag volgens numerologie (Roman Pauwels)
 • Engelen
  • Vertrouw op je Engelengaven. (Diana Geerts)
 • Kaartleggen met Betty
  • Communiceer met je huisdier (Betty Van Geel)
 • Keltische Bomen
  • De Treurwilg
 • Magie
  • Hekate (Timmy Van den Heuvel)
  • Moeders oud en nieuw (Arcadia Coven Antwerpen)
 • Natuur en ik
  • Holistische zorg voor huisdieren (Hans Van Dyck)
  • Reactie Holistische zorg (Sandy Vanschoonbeek)
 • Spirituele Boeken
  • Crostata di marmellata (Letitia Clark)

Met dank aan onze adverteerders

Astrobeleving, Papilio Magna Beurs, Medium-Marye, Leef Es Licht, Mijn Krachtbron, Pura Moia, Hansje.be, Barnature, Soul Key Therapy, The Crossroad Fox, InnerlijkeRust, Kaartlegster Betty, Reiki-Levenscoach Joni, Thee.be, De Kluizenaar, SpiritueleGids.be, Healing You, Mariantis, De Kracht Van Afscheid, Kristel Van Damme, Medium Agelique Vermont, Mee-dit-eren, Soul’s Love, De Levensschaal, praktijk Mijn Vrijheid, Hoeve De Gracht, Wild Animal Soul, Kamperfoeli, Heaven’s Dream, Het Vliegend Konijn, Radio Gompel, Smaakmaker, Juniper, Angeltje Thoms, De Vrouwendoula, BPO, Angeltopia, Den Bezem, Hearts2connect, De Spirituele Markt, Antwoorden vanuit Gene Zijde.

Werkten mee aan dit nummer

Angeltje Thoms, Arcadia Coven Antwerpen, Astro Julia (De Ceunink), Betty Van Geel, Dave Van de Moer, Diana Geerts, Hans Van Dyck, Letitia Clark, Michelle Donkers, Monica Riga, Roman Pauwels, Sandy Vanschoonbeek, Steffie Vandierendonck, Timmy Van den Heuvel, Uitgeverij Becht

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button