Magazine

Broechems Mediabedrijf brengt spiritueel magazine uit.

Hans Van Dyck, eigenaar van HVD Mediaworks uit Broechem (Ranst, België), ken je misschien van internetradio Sanne FM, internetradio Sax Radio Music en als plugger voor diverse artiesten.

Sinds 4 februari 2015 is er een radioprogramma genaamd: ‘De Spirituele Wereld’.  Dit programma heeft nu een eigen website ‘www.despirituelewereld.be’, en sinds 1 juli 2017 hebben we ook een vier-maandelijks magazine dat gaat over spiritualiteit, gezonde voeding, lifestyle, wetenschap, bewustwording, horoscoop, …  .

Hans Van Dyck:

“We willen de taboe doorbreken van het spiritualisme en het zweverige waar de mensen een angst rond hebben. Spiritualiteit is geloven in het onzichtbare, het is het gebied waar het gevoel overneemt van de wetenschap.  Een continue persoonlijke zoektocht naar antwoorden, betekenis en waarheid.  Het bewust worden van de interconnectiviteit van de mens en Het Universum.  Je elke dag laten verbazen naar de schoonheid van ons ‘ZIJN’.  Met het radioprogramma De Spirituele Wereld, kwamen er verschillende gasten naar onze studio praten over diverse onderwerpen van kaartleggen tot genezingen, van bachbloesems tot familieopstellingen, van raw food tot Ayurveda.  Wij hopen met ons platform zo goed mogelijk informatie naar buiten te brengen via radio, website, sociale kanalen en nu ook een magazine.”

Het magazine kost € 6,95 en is op verschillende manieren te bekomen:

  • Via de verkooppunten (te raadplegen op despirituelewereld.be).
  • Via de post kan je het magazine (mits extra verzendingskost € 2,95) in een gesloten envelop thuis laten aankomen.
  • Je kan het ook gratis bekomen na invullen van het abonneerformulier op onze website. In de maand van uitgifte krijg je een mail waarin je een download link krijgt naar een pdf bestand.

Wil jij als handelaar een verkooppunt worden?

Mail ons dan voor de voorwaarden via magazine@despirituelewereld.be.

Meer informatie:

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button