Magazine

Broechems Mediabedrijf brengt spiritueel magazine uit.

Hans Van Dyck, eigenaar van HVD Mediaworks uit Broechem (Ranst, België), ken je misschien van internetradio Sanne FM, internetradio Sax Radio Music en als plugger voor diverse artiesten.

Sinds 4 februari 2015 is er een radioprogramma genaamd: ‘De Spirituele Wereld’.  Dit programma heeft nu een eigen website ‘www.despirituelewereld.be’, en sinds 1 juli 2017 hebben we ook een vier-maandelijks magazine dat gaat over spiritualiteit, gezonde voeding, lifestyle, wetenschap, bewustwording, horoscoop, …  .

Hans Van Dyck:

“We willen de taboe doorbreken van het spiritualisme en het zweverige waar de mensen een angst rond hebben. Spiritualiteit is geloven in het onzichtbare, het is het gebied waar het gevoel overneemt van de wetenschap.  Een continue persoonlijke zoektocht naar antwoorden, betekenis en waarheid.  Het bewust worden van de interconnectiviteit van de mens en Het Universum.  Je elke dag laten verbazen naar de schoonheid van ons ‘ZIJN’.  Met het radioprogramma De Spirituele Wereld, kwamen er verschillende gasten naar onze studio praten over diverse onderwerpen van kaartleggen tot genezingen, van bachbloesems tot familieopstellingen, van raw food tot Ayurveda.  Wij hopen met ons platform zo goed mogelijk informatie naar buiten te brengen via radio, website, sociale kanalen en nu ook een magazine.”

Het magazine kost € 6,95 en is op verschillende manieren te bekomen:

  • Via de verkooppunten (te raadplegen op despirituelewereld.be).
  • Via de post kan je het magazine (mits extra verzendingskost € 2,95) in een gesloten envelop thuis laten aankomen.
  • Je kan het ook gratis bekomen na invullen van het abonneerformulier op onze website. In de maand van uitgifte krijg je een mail waarin je een download link krijgt naar een pdf bestand.

Wil jij als handelaar een verkooppunt worden?

Mail ons dan voor de voorwaarden via magazine@despirituelewereld.be.

Meer informatie:

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button