Lichaam en Geest

7 tips om passie te vinden in je werk

Maak een bedrijfsaltaar

Gebruik je altaar om je intenties voor succes vast te stellen. Voeg uw zakelijke doelen en waarden toe, gebruik een bergkristal voor helderheid, een citrien voor overvloed en een carneool voor passie en creativiteit. Versier je altaar met kaarsen – rood voor veiligheid, kracht, actie en passie; oranje voor creativiteit, vreugde en ambitie; en groen voor op het hart afgestemde groei, geld en succes.

Breng je natuurlijke cyclus in kaart

Houd een dagboek bij en houd drie maanden lang elke dag bij van hoe jij jezelf voelt. Je zult zien dat je je eigen persoonlijke cyclus hebt. Er zullen momenten zijn waarop je zich bevoegd voelt om die loonsverhoging te vragen of een nieuwe onderneming te starten, en andere keren dat je moet rusten en verjongen.

Laat magie toe in je leven

Wat als je de magie zou toelaten elke dag? Hoe zou je dagelijks leven er anders uitzien? Uw boekhouding doen zou niet langer vervelend zijn, maar een manier om de gewenste cijfers te manifesteren; een kopje thee zetten wordt een geneeskrachtig drankje. Breng passie en opwinding in elk klein detail van het werk dat je doet en je zult de motivatie krijgen om je plaatsen in te nemen.

Gebruik de werkengeltjes om succes aan te trekken

Roep de engeltjes om hulp. Ze helpen je succes aan te trekken, laten dromen werkelijkheid worden en plaatsen je volledig in je kracht. Om hun energieën op te roepen, creëer je jouw heilige ruimte. Voel jezelf geaard in Moeder Aarde en voel de energie stijgen als je de engeltje aanroept waarmee je je wilt verbinden.

Maak een thee voor overvloed

Brouw een spirituele thee door een deel kaneel, een deel ijzerhard, een deel vrouwenmantel, een deel laurier en een deel kruidnagel te combineren. Deze thee kan zowel gedronken worden als gebruikt worden in een ritueel bad om te weken. Creëer een heilige ruimte bij het maken van je blend, en stel je intentie vast van wat je wilt dat de essentie van overvloed zegent.

Oefen waarzeggerij

Waarzeggerijhulpmiddelen zoals orakelkaarten en wichelroedelopen kunnen ons helpen te zien welke stappen we moeten nemen als we ons verward of angstig voelen. Deze tools worden vaak vergeten in de wereld van werk en zaken. Luister goed naar je intuïtie, het zal alles onthullen wat je moet weten.

Stap in je kracht

Zoveel magische en mystieke mensen zijn bang voor hun eigen succes, maar je bent geboren om briljant te zijn, dus laat je innerlijke kind naar buiten komen om te spelen! Laat de assertiviteit de jouwe zijn en je zult zeker de aandacht trekken als je wat brutaal, spiritueel werksucces begint te behalen.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor. Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien. Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button