Algemene spiritualiteitVraag het aan ...

Ik heb het vertrouwen in mijn spiritualiteit verloren omdat het leven zo moeilijk lijkt. Wat kan ik doen?

Ik heb het vertrouwen in mijn spiritualiteit verloren omdat het leven zo moeilijk lijkt. Wat kan ik doen?

Dit gevoel is veelvoorkomend. Zeker wanneer het leven even moeilijker wordt omdat we ons dan afvragen waarom een liefdevolle energie deze dingen laat gebeuren en dan verbreken we ook prompt de verbinding die ons zou helpen vanwege de stress.

Wanneer het leven echt moeilijk wordt, dan moet jij je eigenlijk terug gaan verbinden met het gene waarmee je hebt gebroken. Je zult ongetwijfeld veel liefde en troost vinden van de mensen en dingen rondom jou.

Begin met het spelen van muziek waar je van houdt, bij voorkeur spirituele muziek. Ga zitten en luister aandachtig. Geleidelijk aan zal jij voelen dat je ogen zich willen sluiten – ontspan je daar gewoon in. Vraag dan je beschermengel om dichtbij te komen en je te ondersteunen.

Onthoud dat ‘Gene Zijde’ de vrije wil niet kan negeren, dus het is aan jou om de hulp te vinden die je nodig hebt, erom te vragen en dan te zoeken naar de tekens en boodschappen. Vraag om duidelijke tekens die je zeker niet mag missen. De Gene Zijde gaat alleen over liefde en die wereld kan geen kwaad. Ik weet zeker dat je dit hebt geschreven omdat je een sterke band met de Gene Zijde hebt, en daarvoor was het een liefdevolle constante in je leven.

Krijg het terug, verlies het nooit meer en vertrouw erop dat die wereld een kracht is wanneer je het nodig hebt.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor. Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien. Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Bron
Hansje.be

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button