De Kracht van Edelstenen

Geboortesteen voor juni + Kreeft

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

De steen voor juni is de Parel.

De zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Het helpt negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoelens loslaten en brengt emotionele balans. Het zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten verminderen.

Kreeft

Data:
22 juni tot en met 22 juli
Teken:
water
Trefwoorden:
empathisch, huiselijk, gastvrij, verzorgend, artistiek
Persoonlijk:
Ik zie meestal kreeften als personen die heel gelijk staan met hun emoties, de moeder/vader types van het dierenriem.

Andes opaal

Andes opaal een steen die heel sociaal georiënteerd is. De steen maakt gastvrij, onzelfzuchtig, altruïstisch en hartelijk. Het helpt om verlegenheid, schaamte en remmingen los te laten. De steen maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen in het leven.

Chalcedoon

Deze heeft een sterke invloed op de communicatie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren.

Maansteen

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be

Deze is verbonden met de energie van de maan en het Goddelijke Vrouwelijke. Het is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtie en zelfinzicht. Het helpt de innerlijke Godin te  vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke kracht. Bij Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang, in balans brengen. De steen helpt je ook in harmonie brengen met natuurlijke ritmes en cycli.

Calciet

Hij activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie  absorberen.

Koraal

Werkt ontspannend en rustgevend. Het brengt de emoties in balans en geeft een vredig gevoel. Het versterkt de intuïtie, verbeeldingen en visualisaties. Verjaagt ongeluk en brengt voorspoed.

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button