Algemene spiritualiteit

Blijf geaard!

Laat jezelf niet omverblazen en blijf in je kracht!

Blijf geaard!

Laat jezelf niet omverblazen en blijf in je kracht!

De zomer staat om de hoek te wachten maar eerst moeten we door de Aprilse grillen. Deze periode staat gekenmerkt door het weer dat nog onverwacht winters uit de hoek kan komen. Niet alleen buiten merken we deze grilligheid, ze kan ook doorslaan in onze gevoelswereld.

Gelukkig heb ik hier de ideale aardingsoefening om jou helemaal in je kracht te zetten en te houden!

Wat heb je nodig?

  • een stukje papier
  • een pen
  • een kaars
  • een aansteker
  • een rustige plek om je ding te doen

Het ritueel

Stap 1

Zoek een rustige plek waar je ongestoord kan gaan zitten met een stukje papier en een pen. Adem een ​​paar keer diep in door je neus en uit door je mond om je geest te kalmeren en eventuele negatieve energie los te laten. Stel je voor dat, terwijl je inademt, positieve energie door je lichaam stroomt en bij elke uitademing de negatieve energie uit je lichaam verdwijnt. Dit kan je je voorstellen als een gouden luchtstroom die binnengaat en een zwarte rook die uitademt. Voel hoe de gouden warmte je helemaal vervult en je het roet in je leven uitademt om te laten verdwijnen in de kosmos.

Stap 2

Steek vervolgens de kaars aan en concentreer je op de vlam. In deze concentratie zet je de intentie dat je verbonden wil zijn met een hogere macht die je geaard houdt en je begeleidt.

Stap 3

Schrijf volgende spreuk op je stukje papier: ‘Dankjewel hogere macht om me gefocust en verankerd te houden op mijn pad.’ Merk op hoe het voelt wanneer je de woorden op de pagina zet. Misschien voel je een gevoel van bevrijding en wordt je energie vrediger en kalmer. Neem een ​​paar minuten de tijd om bij die gevoelens stil te blijven staan en je verbinding te omarmen.

Stap 4

Misschien heb je een situatie op het werk of thuis waarvoor je je gids zou willen vragen je te laten zien hoe je ermee om moet gaan. Nu je verbonden bent is dit het ideale moment. Schrijf de vraag op. Kijk dan welke antwoorden in je opkomen. Vertrouw erop dat alle gedachten die je hebt, voor je hogere bestwil zijn.

Stap 5

Blijf elke ochtend en avond verbonden met je hogere kracht door een kaars aan te steken en je intentie om dagelijks verbinding te maken te herhalen om je gefocust te houden op je pad.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor.

Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien.

Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Bron
Afbeelding van Leandro De Carvalho via Pixabay.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button