Hallo,

ik ben Hans Van Dyck of Hansje zoals ze mij mijn hele leven al noemen. Ik ben naast uitgever van dit magazine ook spiritueel mentor. Mijn verhaal kan je onderaan lezen. Omdat weinig mensen weten dat ik me ook spiritueel bezig hou, stel ik me graag aan u voor wat je bij mij zoal kan doen:

 • Inzichten met de kaarten
  Hans werkt met orakelkaarten, coachingskaarten en zijn zelfgemaakte Antwoorden vanuit Gene Zijde kaarten (nog niet verkrijgbaar in de handel).
 • Een luisterend oor
  Vele mensen willen hun verhaal even kwijt aan iemand buiten de naaste omgeving. Er zijn hiervoor vele mensen maar ook Hans doet dit. Jij moet gewoon praten en Hans geeft je hier en daar een inzicht mee.
 • Een luisterend oor – dagreis Zeeland
  Tijdens deze dagreis (7 tot 21 uur) neemt Hans je mee op stap naar Zeeland. Jij stapt in de auto en de dag begint met praten en luisteren. Ondertussen reikt Hans je inzichten aan die je kan gebruiken terug in je dagelijkse leven. Een dag vol ontspanning, wandeling aan het strand en lekker eten.
 • Een luisterend oor – dagreis Ardennen
  Tijdens deze dagreis (7 tot 21 uur) neemt Hans je mee op stap naar de Ardennen (kledij meenemen die vuil mogen worden in natuur en water). Jij stapt in de auto en de dag begint met praten en luisteren. Ondertussen reikt Hans je inzichten aan die je kan gebruiken terug in je dagelijkse leven. Een dag vol ontspanning, wandeling IN de enigste bergrivier van België en lekker eten.
 • Kom uit de kast voor mannen
  Hans is zelf 100 % homo en is sinds 2012 samen met zijn man. Hans heeft een holebi-jeugdvereniging in het Turnhoutse opgestart in 2001 (Klein Detail), onthaal en scholenwerking gedaan voor een holebi-vriendenkring in Turnhout (HijZijZo!) en meegeholpen bij Het Roze Huis-çavaria Antwerpen.
  Hans weet dus best als geen ander dat het traject om kenbaar te maken dat je als man op een andere man verliefd kan worden, aangetrokken voelt, … en dat het moeilijk is om te accepteren dat je homo, bi, … bent.
 • Inzichten (Facebook Live)
  Elke zondagavond om 20 uur kan je via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld meedoen. Stel je vraag aan Hans die kan gaan over: liefde, relatie, carrière, spiritueel pad, …
  Een Antwoord vanuit Gene Zijde kan je ook vragen misschien wel van een overleden naaste.
  Vragen over zwangerschap en gezondheid beantwoord hij niet. Dit mag niet omwille hij geen medisch geleerde is. Heb je een lichamelijk probleem, ga dan naar je huisdokter of een specialist.

Contacteer mij

gesprek@hansje.be
+32 (0) 494 503 517

Mijn verhaal

Wanneer ik 3 was zag ik regelmatig iemand aan mijn bed staan. Later heeft mijn moeder me verteld dat dit haar vader was, om mij bescherming te geven.

Rond mijn 7de begon ik mijn overgroottante te zien. Overal waar ik het moeilijk was, was ze aanwezig (school, jeugdbeweging, …). Door haar kracht en energie raakte ik verder in mijn leven. Na een tijd zag ik ze niet meer en voelde ik enkel een leuke aanwezigheid rond mij die ik niet kon plaatsen.

Rond mijn 15 jaar is het spirituele echt in mijn leven gekomen. Mijn moeder, die ondertussen Tarot kaarten legde, Reiki deed en met de pendel werkte, leerde me veel bij. Ik vertelde haar dat ik zwarte en witte schimmen maar ook de gidsen zag. Ik zag ze in hun energie rondwandelen, zitten, en zelfs zebrapaden oversteken. Ik moest mij leren afschermen en dat heb ik mogen leren van verschillende lichtwerkers. Ik heb nu mijn eigen persoonlijk beschermingsritueel ontworpen.

De tijd rijpt en sinds 2017 ben ik begonnen met De Spirituele Wereld. Veel mensen leren kennen en dat is fijn, ook meer en meer ervaring opgedaan en een mooie spirituele groei gekregen.

Op dit moment heb ik verschillende mensen verder geholpen in hun leven met diverse thema’s. Ook op de beurs of thuis ontvang ik mensen voor een healing, inzichten te geven met de kaarten of een leuk gesprek. Soms kan je mij zelfs via Facebook Live vinden.

Back to top button