Komkommerwater met aardbei

Gepost door op 15 april 2017

Personen die een dieet volgde weten hoe moeilijk het is om op het gewicht te blijven.  Het komkommerwater is een ideale vervanger voor frisdrank maar het drinken ervan geeft je buik ook vol gevoel, waardoor je dus minder zin hebt in tussendoortjes.

Het ziet er een aparte combinatie uit maar probeer het en je wilt niet anders meer.  Geen gefabriceerde smaken, geen kunstmatige kleurstoffen maar wel de frisheid van de komkommer en het zoete smaakje erbij van de aardbeien.

Ingrediënten

  • 3 aardbeien (indien meer, krijg je ook meer aardbeismaak en wordt het iets zoeter)
  • 4 cm schijfjes/blokjes komkommer
  • 1000 ml water
  • (ijsblokjes)

Aan de slag!

  • Neem je waterkan of fles en doe er eerst 250 ml water in.
  • Was de aardbeien en de komkommer.
  • Je kan de schil van de komkommer eraf doen, of je kan ook enkele repen ervan schillen.
  • Doe alle ingrediënten in het water.

Indien voor onmiddellijke consumptie neem enkele ijsblokjes en doe deze bij in je glas. Je kan het ook een nacht in de koelkast plaatsen voor de smaken intensiever er te laten uitkomen.

Verder op smaak brengen kan ook met citroen, kruiden, ander fruit…

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.