Spirituele Lichtwerkers

Nelly De Keye

Narcismecoach

Nelly De Keye startte in 2016 een praktijk als Vlaanderens eerste narcismecoach. Als NLP-coach en -trainer stelde ze een programma samen dat mensen begeleidt om opnieuw op een positieve manier in het leven te staan.

De Spirituele Wereld hield bij de start interviews met gasten, zo kwam in 2019 Nelly op bezoek bij Hans Van Dyck en Petra Belmans (interview hieronder te beluisteren). Ze kwam haar getuigenis geven om te leven met een narcist. Maar ze vertelt ook dat ze uit eigen kracht de Narcismecoach is geworden om mensen te ondersteunen en te helpen rond narcisme.

Boek

In 2021 bracht ze haar eerste boek uit “Narcisme”, lees hier de inhoud en lees hier de recensie.

Nelly kan je bereiken via

https://www.mixcloud.com/sannefm/nelly-de-keye-narcismecoach-de-spirituele-wereld-wwwdespirituelewereldbe/

Bron
Nelly De Keye // Narcismecoach

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button