Spirituele Lichtwerkers

Hans Van Dyck

Spiritueel Mentor // Hansje.be // Uitgever De Spirituele Wereld

Mijn verhaal

Wanneer ik 3 jaar was zag ik regelmatig iemand aan mijn bed staan. Later heeft mijn moeder me verteld dat dit haar vader was, om mij bescherming te geven.

Rond mijn 7de begon ik mijn overgroottante te zien die overleden was. Overal waar ik het moeilijk was, was ze aanwezig (school, jeugdbeweging, …). Door haar kracht en energie raakte ik verder in mijn leven. Na een tijd zag ik ze niet meer en voelde ik enkel een leuke aanwezigheid rond mij die ik niet kon plaatsen.

Rond mijn 15 jaar is het spirituele echt in mijn leven gekomen. Mijn moeder, die ondertussen Tarot kaarten legde, Reiki deed en met de pendel werkte, leerde me veel bij. Ik vertelde haar dat ik zwarte en witte schimmen maar ook de gidsen zag. Ik zag ze in hun energie rondwandelen, zitten, en zelfs zebrapaden oversteken. Ik moest mij leren afschermen en dat heb ik mogen leren van verschillende lichtwerkers. Ik heb nu mijn eigen persoonlijk beschermingsritueel ontworpen.

De tijd rijpt en sinds 2017 ben ik begonnen met De Spirituele Wereld. Veel mensen leren kennen en dat is fijn, ook meer en meer ervaring opgedaan en een mooie spirituele groei gekregen. Op dit moment heb ik verschillende mensen verder geholpen in hun leven met diverse thema’s. Ook op de beurs of thuis ontvang ik mensen voor een healing, inzichten te geven met de kaarten of een leuk gesprek.

Mijn gegevens

  • Hansje.be
    Breughellaan 32
    2520 Broechem
  • +32 (0) 494 503 517
  • info@hansje.be
  • Facebook @hansjebe

Bron
Hans Van Dyck // Hansje.be

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button