Spirituele Lichtwerkers

Betty Van Geel

Het kaartleggen zit bij mij in de genen. Toen ik een mindere periode in mijn leven had ben ik naar de kaarten toe getrokken geweest. Wat later vertelde een familielid me, dat mijn grootmoeder ook een kaartlegster was. Ondertussen ben ik al meer dan 39 jaar bezig met het kaartleggen op beurzen maar ook gewoon in mijn praktijk in het prachtige Lier.

Wil je bij mij een afspraak?

  • Betty Van Geel
    Kriekenstraat 6
    2500 Lier
    +32 (0) 3 489 08 51

Kaartleggingen

Verschillende leggingen die ik doe met de kaarten kan je in het magazine van De Spirituele Wereld terugvinden.

Interview

21 februari 2016 kwam Betty Van Geel langs in de studio van De Spirituele Wereld en sprak met Hans Van Dyck en Petra Belmans over kaartleggenen veel meer.

https://www.mixcloud.com/sannefm/de-spirituele-wereld-interview-betty-van-geel-21-02-2016/

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button