Spirituele Lichtwerkers

Angeltje Thoms

Mijn verhaal als lichtwerker.

Je kan ze kennen van haar Facebook-groep Angeltje waar ze steeds op zaterdag om 21.00 uur iedereen verder helpt door middel van inzichten te geven via Facebook-live. Angel geeft ook huiskamerreadings waar ze groepen tot 15 personen verder helpt. Maar wie is Angeltje Thoms?

Ik ben een 61-jarige lichtwerker en geboren met een gave. Er zijn heel wat wetenschappelijke termen om deze gave te omschrijven. Mensen vragen dan ook wat ik ben. Ik vind het niet gemakkelijk om een etiketje op mijzelf te kleven, en om de vraag te beantwoorden; ‘Ik ben medium, ik geef boodschappen door vanuit Gene Zijde, het universum en hogere wezens zoals engelen’.

Lichtwerker betekent dan voor mij dat mijn taak hier
op aarde is om mensen te helpen vanuit liefde en licht.

Er is heel wat aan vooraf gegaan vooraleer ik deze gave erkende. Als 7-jarig meisje was ik een dromer. Ik droomde veel over mijn tweelingzusje Claudine. Zij overleed spijtig genoeg op de leeftijd van 15 maand. In mijn dromen kwam ik met haar in contact door op een knopje te drukken, dat droombeeld is mij nog bijgebleven.

Ik kom uit een doorsnee West-Vlaams arbeidersgezin, en heb een twee jaar oudere zus. De gezinssituatie was niet gemakkelijk, mijn vader dronk heel veel en mijn moeder werkte heel hard. Ik werd als kind dagelijks opgevangen door mijn oma, omdat mijn moeder werken was. Oma (Meetje) heeft mij voor een groot stuk opgevoed. Als opgroeiend kind was ik een buitenbeentje, zowel op school als thuis. Ik trok veel op met de jongens en deed ook veel aan jongensstreken. Ik was rebels en deed dingen die anderen niet durfden. Veel aandacht vragen en krijgen ging zonder moeite. Mijn taalvaardigheid als kind begon al heel vroeg, ik was een heftige babbelaar. En het verbaasde de mensen vooral als ik dingen zei die ik niet kon weten. Dat was al een eerste teken van mijn gave, dat ik als kind niet besefte. Daar werd ik dan soms ook voor gestraft. De momenten dat ik het moeilijk had, kroop ik in mijn eigen wereldje waar ik mij veilig voelde met mijn tweelingzusje aan Gene Zijde.

Op 25-jarige leeftijd voelde ik mij openbloeien naar het spirituele, en schuimde diverse spirituele beurzen af. Het voelde daar voor mij echt aan als thuiskomen. Van thuis uit kon ik op geen enkel begrip rekenen. Ik wou begrijpen hoe ik contact kon leggen met de bron vanwaar die informatie doorkomt. Zo ben ik cursussen en workshops gaan volgen, en kwam ik in contact met gelijkgestelde personen. Zo ben ik erachter gekomen dat ik en mijn overleden zusje een eeneiige tweeling zijn. Dat verklaarde onze verbondenheid en zij is mijn spirituele gids.

Zij is mijn Indiaan met de arend.

Als mijn zusje nog had geleefd, waren wij beide lichtwerkers. Heel toevallig ben ik erop uitgekomen dat ik mensen kon lezen. Dit doe ik nu nog steeds en krijg juiste, zuivere informatie binnen. Mensen van Gene Zijde komen aankloppen waar ik ook hele mooie boodschappen van mag doorgeven aan hun dierbaren. Met mijn eerste partner ben ik 10 jaar getrouwd geweest. Hij is de vader van mijn dochter en zoon. Deze relatie is op de klippen gelopen vanwege zwaar drankmisbruik. Daarnaast had ik ontdekt dat hij nog een geheim leven had. Hij had nog andere vrouwen en bedroog mij. Dit was een enorm zware klap in mijn gezicht. Hierna heb ik een andere man leren kennen. En heb vervolgens de knoop doorgehakt, mijn koffers gepakt en weggevlucht met mijn kinderen. Die man heeft ons met open armen ontvangen. Maar mooie dingen blijken echter niet waar te zijn, door de emoties kon ik niet goed voelen. Die man bleek een narcist te zijn. Ik was daar heel bang van, hij controleerde alles. Om een voorbeeld te geven, hij hield bij hoeveel frisdrank uit een fles was door er streepjes op te zetten. Ik en mijn kinderen werden psychisch en fysiek mishandeld. Liet ik of mijn kinderen per ongeluk een glas vallen, kregen wij slaag. Om mijn vriendin te kunnen zien was het ook niet gemakkelijk, zij heeft mij geholpen om mijn huidige man Phil te leren kennen die mij en mijn kinderen uit de miserie heeft gehaald. Eindelijk iemand die mij begreep en steunde en respect toont, mijn zielsmaatje. Na 18 jaar samenwonen en veel beproevingen te hebben doorstaan zijn we in 2017 gehuwd. Maar mijn verhaal gaat verder.

Op 45-jarige leeftijd werd ik geveld door een zeldzame ziekte, daarbij werden mijn spieren zodanig aangetast dat ik niets meer kon en ik belandde uiteindelijk in een rolstoel. Het negatief denken verergerde deze ziekte steeds meer. Ik was mij aan het wentelen in zelfbeklag. De kinesist kwam mij elke dag behandelen, zij leerde mij mediteren, en dat deden we ook altijd samen. Dankzij de meditaties heb ik stilaan de knop kunnen omdraaien om terug te leren genieten van wat ik nog kon, ‘Positief denken’ was het motto. Ik wou en zou uit die rolstoel komen! Na een jaar van bloed, zweet en tranen, heb ik de rolstoel verlaten. Na heel deze lijdensweg, is het aanvoelen stilaan terug gekomen. Na een lange spirituele stilstand begon ik de draad weer op te nemen. Ik voelde mij weer in mijn nopjes. En kreeg van hierboven door dat mensen liefde geven en helpen mijn levenstaak is. Door al die onverwerkte trauma’s die ik had opgelopen vanuit de twee vorige relaties sloeg het noodlot toe. Ik kreeg op 1 april 2011 een zware psychose, dat was geen grap. Ik herkende niemand meer, mijn partner niet, mijn kinderen niet, alleen mijn ouders. Ik leefde twee weken lang in mijn kindertijd.

Mijn huisdokter vertelde achteraf dat hij zo opkeek, dat ik er nog goed ben uitgekomen.
Ik koos voor positief denken en wilskracht.
Ik dank ook mijn Engelen, gidsen en het universum voor alle hulp.

Wil je mij bereiken?

  • angeltje@despirituelewereld.be

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button