De Spirituele Keuken
Kalkoenrollade met gebakken champignons en rapenpuree
Ingrediënten
- 4 kalkoenlapjes
- Peper en zout
- 500 gram kippengehakt
- Salie
- 10 aardappelen
- 4 witte rapen
- Boter
- Melk
Bereiding
- Neem het kalkoenlapje en klop dit plat
- Hak nu de salie en voeg samen met peper en zout toe aan het kippengehakt
- Leg dit mengsel op het kalkoenlapje en rol dit op. Indien het uit elkaar valt kan je dit steeds opbinden.
- Bak nu de kalkoen in de oven, pan, …
- Ondertussen kan je de aardappelen schillen en koken in gezouten water. Je kan ook de witte rapen al snijden en deze samen koken met de aardappelen.
- Nu maak je een puree van de rapen en aardappelen met melk, boter, peper en zout.
- Schik alles op een bordje en smullen maar.
Tip
Je kan ook in plaats van kippengehakt, stukjes kalkoen gebruiken (dit deden wij).