De Spirituele Keuken

Kalkoenrollade met gebakken champignons en rapenpuree

Ingrediënten

  • 4 kalkoenlapjes
  • Peper en zout
  • 500 gram kippengehakt
  • Salie
  • 10 aardappelen
  • 4 witte rapen
  • Boter
  • Melk

Bereiding

  • Neem het kalkoenlapje en klop dit plat
  • Hak nu de salie en voeg samen met peper en zout toe aan het kippengehakt
  • Leg dit mengsel op het kalkoenlapje en rol dit op. Indien het uit elkaar valt kan je dit steeds opbinden.
  • Bak nu de kalkoen in de oven, pan, …
  • Ondertussen kan je de aardappelen schillen en koken in gezouten water. Je kan ook de witte rapen al snijden en deze samen koken met de aardappelen.
  • Nu maak je een puree van de rapen en aardappelen met melk, boter, peper en zout.
  • Schik alles op een bordje en smullen maar.

Tip

Je kan ook in plaats van kippengehakt, stukjes kalkoen gebruiken (dit deden wij).

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button