De Spirituele Keuken

Picknickmandbokes

Een dagje aan het strand kan niet zonder een eigen gemaakte picknick mand.

Boke met ei

Ingrediënten

  • Eieren
  • Uien
  • Boter
  • Bieslook

Bereiding

  • pel en snij de ui in ringen
  • knip de bieslook
  • doe boter in de pan
  • breek de eieren en kluts
  • bak de ui ringen glazig
  • voeg de eieren toe maak roer ei
  • kruid met peper en zout
  • voeg op het laatst de bieslook toe
  • doe op boterham.

Boke met tonijn

Ingrediënten

  • Tonijn (uit blik)
  • Mayonaise
  • Uien
  • Eieren

Bereiding

  • kook de eieren hard
  • schil en snij de ui zeer fijn
  • open het blik tonijn en giet af
  • doe de tonijn de fijne ui, de hard gekookte eieren en de mayonaise in een pot en meng goed
  • kruid met peper
  • doe op boterham.

Boke met scampi

Ingrediënten

  • Sla
  • Olijfolie
  • Look
  • Uien
  • Scampi
  • Gember (poeder of vers)
  • Sojasaus

Bereiding

  • pel en snij de ui fijn
  • pel en snij de look fijn
  • doe de ui, de look , de gember en de olie in een pot en meng
  • voeg de scampi toe en meng
  • voeg de sojasaus toe en meng
  • laat even rusten in de koelkast (ongeveer 30 minuten)
  • verwarm de pan voeg de scampi toe en bak tot ze gaar zijn
  • kruid naar smaak.
  • doe sla op boterham en daarna de scampi

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button