De Spirituele Keuken

Aardappelsla op een zomerse wijze

Ingrediënten

  • 500 gr. Vastkokende aardappelen
  • 2 lepels pompoenpitten
  • 1 tros radijsjes
  • 1 witte selder
  • 2 eieren (1/persoon)
  • 2 dl hazelnootolie

Werkwijze

  • kook de aardappelen en de eieren.
  • was de radijzen en de selder
  • snij de selder en de gekookte aardappelen in stukjes
  • snij de radijzen in schijfjes
  • pel de hard gekookte eieren en snij ze in partjes
  • doe alles in een pot en voeg de pompoenpitten toe
  • overgiet met hazelnootolie en meng alles onder elkaar
Aardappelsla op een zomerse wijze – Serveertip

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button