Lifestyle

Wakker worden met een geurtje?

Met een windje aan zee of een warme chocolademelk … Begin je ochtend met een stimulerende en aangename geur.

“The Olfactory Alarm Clock” maakt je geleidelijk wakker van je slaap, met behulp van een stimulerende aangename geur, een ademend licht en een melodie. Progressief, binnen 2 minuten, zal je zintuigen je uit dromenland halen.

Wakker worden in een goede stemming, laat de magische kracht van geur je wakker maken!

De magische invloed van geuren op onze hersenen. We houden sterk verband met geheugen en emoties om te ruiken doordat deze gebieden dicht in onze hersenen liggen! Onze aangename geuren worden allemaal zorgvuldig geselecteerd om de meest aangename emoties op te wekken, evenals leuke herinneringen die u verbinden met deze geuren. Zuivere magie! Zo reageert uw hersenen op geur en wordt u gemotiveerd en in een goede stemming gewekt!

De geuren

Kust: Een zachte geur die je brengt naar het strandparadijs en vakantieherinneringen. Een mix van zeespray, bloempjes en zon!

Croissant: Uw ontbijt in bed. Een geur met een vleugje boter die Franse vakanties herinnert.

Geroosterd brood: Geurtjes van vanille, de geur van brood uit de broodrooster.

Espresso: Een krachtig aroma van sterke koffie. Uw cafeïne dosis wacht op u …

Chocolade: Uitzonderlijk en gastronomisch. Je ontwaakt met deze geur in het hart van de “Willy Wonka Choclate Factory”.

Pepermunt: Verkwikkende. Een krachtige, aromatische en stimulerende plantaardige geur om de dag te beginnen.

Gras: Bond met de natuur. Een krachtige vegetarische geur met groene en frisse noten.

Meer informatie en bestellen kan je via: www.sensorwake.com.

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button