Lifestyle

Hoe krijg je de perfecte temperatuur in bed?

Heb jij het ’s nachts in bed altijd te koud of te warm?
Of jij altijd koud en degene naast je te warm? Of andersom?
Wel er is een idee om een slim dekbed te maken.

Een crowdfund site Indiegogo heeft al meer geld verzameld dan te voorspellen was voor dit idee.

The new Smartduvet Breeze.

Het werelds eerste dual-zone klimaat beheerd dekbed. Je kan dus je eigen temperatuur voor je eigen kant gaan instellen. Ook moet jij je bed niet meer opmaken, want dit gebeurt automatisch voor jou.

Lees er meer over via Smartduvet Breeze.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button