Lekker en Gezond

Pizza Hawaï ontdekker is overleden.

Het is nog steeds een discussie of het nu thuis hoort op pizza of niet, de ananas. De Griek Sam Panopoulos heeft deze ontdekking gemaakt met zijn 2 broers waarmee hij talrijke restaurants had in Canada.

Sam Panopoulos is 83 jaar geworden en we zijn hem (of toch sommige) dank baar voor het fruit op de pizza.

In 1954 is Sam geëmigreerd van Griekenland naar Canada op 20 jarige leeftijd. Samen met zijn broers begon hij verschillende restaurantjes maar in de jaren 60 kwamen meer en meer de pizza’s op opmars. Zo begon hij ook te experimenteren ermee.

Hij dacht “als ik nu fruit op de pizza leg zou dat dan smaken met de tomatensaus?”. In die tijd was het beleg voor de pizza beperkt tot hesp, champignons en peperoni. Toen hij de ananas van het merk ‘Hawaï’ probeerde verkocht het meteen en ging het ook de wereld rond.

Pizza Hawaï gemaakt door redactielid Roman Pauwels.

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button