Spirituele Boeken

Doorbreek de cirkel

Doorbreek de cirkel

Door goed naar jezelf te kijken word je een leukere (en betere) ouder voor je kind. Eerlijk en herkenbaar boek over gezin, familie, opvoeding en ouderschap.

In ‘Doorbreek de cirkel’ schetst Miloe van Beek een eerlijk beeld van het ouderschap en laat zij zien dat kinderen soms een spiegel voorhouden. Je wordt je bewust van je eigen patronen en denkbeelden en hoe je deze kunt veranderen. Ook komen opvoeddeskundigen aan het woord om te laten zien hoe je kunt omgaan met lastige opvoedsituaties en wat je daarvan kunt leren.

Doorbreek de cirkel

Bindwijze: Paperback
Oorspronkelijke releasedatum: 27 juli 2023
Aantal pagina’s: 192
Auteur: Miloe van Beek
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
EAN: 9789043928519

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button