Spirituele Boeken

De Stam van Regenboogkleuren

Reizen van twee zielen door tijd en ruimte - Als Mepi en Ilan in de zeventiende eeuw

De Stam van Regenboogkleuren

Reizen van twee zielen door tijd en ruimte – Als Mepi en Ilan in de zeventiende eeuw

De auteurs verhalen hun reis en levens in de zeventiende eeuw bij de indianen. Eerst elk apart en dan pakken ze samen intens hun spirituele levenstaken op vol liefde. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Het tijdvak is rond het jaar 1600. Mepi vertrekt uit Oekraïne als klein meisje met een kleine groep reizigers naar het oosten haar lot achterna en komt als jonge vrouw aan de leiding van een groep van 200 aan bij Death Valley in Amerika. Ilan kent inmiddels als jonge krijger bij de vroege Comanche een zorgeloos leven in de streek rond Death Valley tot zijn broer hem uit jaloezie dood wil. Hun zielen brengt de twee samen om ook weer in dat leven het avontuur samen te beleven, tegen de achtergrond van vooroordelen, oprukkende bleekhuiden, geweldloos verzet, onvoorwaardelijke liefde en spirituele kracht.

De Stam van Regenboogkleuren

EAN: 9789464890983
Auteur(s): Wouter Murrath & Maria Verduijn
Bindwijze: Paperback
Oorspronkelijke releasedatum: 10 november 2023
Aantal pagina’s: 198
Editie: 1

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button