Spirituele Boeken

Door de ogen van Liefde III

Door de ogen van Liefde III

Dit is een adembenemende achtbaan van een boek, waarin mijn metafysische reizen nog dieper het Mysterie ingaan en ik je meeneem naar plaatsen voorbij alle verbeelding. Als altijd is mijn leraar Pan, de cryptische Natuurgeest.

In dit boek bezoek ik de Boeddha; één die voorbijgaat aan alles wat ik ooit heb verwacht. Ik bezoek de geheimzinnige Serpent Mound in Ohio, waar ik toekijk bij de bouw ervan. Ik reis naar een heilige berg in Japan, waar ik twee heel verschillende goden spreek – en een godin. Uit fascinatie met het proces van overgaan, vergezel ik drie mensen op het moment van hun sterven: een christen, iemand die denkt dat de dood het definitieve einde is en een spiritueel ontwikkeld persoon.

Ik reis vijfhonderd miljoen jaar terug in de tijd en ben getuige van de veranderingen die de Aarde doormaakt sindsdien. Ik zie hoe Chaos opkomt – en snel.

Ik bezoek mensen in hun astrale lichamen boven New York City en Londen, en ik word deel van onbedoelde spelletjes! Ik onderzoek en volg het wonder van de torus, waarbij ik die de Aarde in volg. Ik ontdek de fabelachtige realiteit van de vijfde dimensie – onze volgende bestemming! En als laatste behandel ik de drie stromen van verandering die ik het meest waarschijnlijk acht voor onze tijd van Verandering van de Aarde.

Dit allemaal… en meer.
En ik ben nog lang niet uitgereisd met Pan.

Door de ogen van Liefde III

Bindwijze: Softcover
Oorspronkelijke releasedatum: 16 mei 2023
Aantal pagina’s: 240
Hoofdauteur: Michael Roads
Vertaler: René Argonijt
EAN: 9789463310406

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button