Spirituele Boeken

Vlinders van het licht

Vlinders van het licht

Linda Vaes ontvangt boodschappen van haar overleden dochter Melissa, die op twaalfjarige leeftijd omkwam in een verkeersongeval. Daarover schreef ze haar eerste boek ‘Mama, de hemel leeft!’

In dit tweede boek vertelt Melissa aan haar moeder welke taak ze op zich neemt in het rijk van het Licht: zij draagt zorg voor kinderen die een moeilijk aards leven achter de rug hebben, na hun overgang naar een andere dimensie.

Ook andere wezens van het Licht hebben belangrijk nieuws voor Linda én voor alle aardbewoners. Want heel wat mensen laten zich leiden door egoïsme, en brengen de planeet waarop alle aardse leven zich bevindt, in groot gevaar.

Maar we hebben als mens de kans om de juiste keuze te maken. En de wezens van het Licht willen én kunnen ons daar bij helpen.

Zullen we die uitgestoken hand aannemen?

Vlinders van het licht

Auteur: Linda Vaes
EAN: 9789464337235

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button