Spirituele Boeken

Ik ben omdat wij zijn

De odyssee van een hedendaagse Nederlandse sjamaan ingewijd in een Afrikaanse natuurreligie

Ik ben omdat wij zijn

De odyssee van een hedendaagse Nederlandse sjamaan ingewijd in een Afrikaanse natuurreligie

Ingebed in een cultuurhistorische context verhaalt Marijn op openhartige wijze over zijn weg en wording als sjamaan in de Afro-Cubaanse tak van een Afrikaanse natuurreligie: de orishatraditie. Goden, godinnen, geesten en gene zijde. En zijn taak om samen met hen dolende zielen te begeleiden naar lichtere oorden en de wereld aan deze zijde bij te staan in de odyssee van het bestaan. Dit alles ademt groei en transformatie én een Ubuntu oerverbondenheid met alles wat leeft, waarbij de scheidslijnen tussen de werelden vervagen.

Dit verhaal geeft een unieke inkijk in de dagelijkse realiteit van een sjamaan als zo genoemde ‘gewonde genezer’. En by the way geeft het ook inzicht in de belevingswereld van artiesten zoals Gloria Estefan, Beyoncé, Angelique Kidjo die hiermee een link hebben. Een waar avontuur. Met kleurrijke illustraties.

Ik ben omdat wij zijn

Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s: 232
Hoofdauteur: Marijn Louis Willems / Omo Osa Meji
EAN: 9789464684759

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button