Spirituele Boeken

Relativiteit

Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit maar zie je door de bomen het bos niet meer? Met Relativitijd biedt Ivo Rinkel je een schatkaart aan bronnen van wijsheid, zodat je er gemakkelijk kennis mee kunt maken . Het dient niet als dogmatisch zelfhulpboek maar is een handreiking waarmee je je wereld een stukje verruimt.

Laagdrempelig geschreven en gelardeerd met mooie, diepgaande teksten van grote denkers. Een aanwinst voor jezelf of om cadeau te geven.

Bindwijze: Hardcover
Aantal pagina’s: 116
Hoofdauteur: Ivo Rinkel, Hans Vermeulen, Henrike Brouwer
EAN: 9789464372823

Ludo Vermeiren

Ik ben Ludo, rond de 70 jaar en een gepensioneerde arbeider in hart en nieren. Door zijn brugpensioen leerde mijn vrouwtje mij de kunst van het koken en kan ik haar dagelijks verwennen. Via de magie heeft ze mij de natuur leren kennen maar ik maar al te graag nu mijn ervaring van deel.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button