Spirituele Boeken

Mama, de hemel leeft

Mama, de hemel leeft

Linda Vaes maakte het ergste mee wat een moeder overkomen kan. Ze verloor haar twaalfjarige dochter Melissa in een verkeersongeval. Maar een aantal jaren later kreeg haar donkere wolk een zilveren randje:

ze begon boodschappen te ontvangen van haar overleden dochter, vanuit de sferen van het licht.

Daarover schreef ze haar succesvolle eerste boek ‘Mama, de hemel leeft!

Mama, de hemel leeft

Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s: 208
Hoofdauteur: Linda Vaes
EAN: 9789464517576

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button