Spirituele Boeken

No-Nonsens Spiritualiteit

Hoe alles met elkaar samenhangt en hoe het werkt en wat je er dagelijks mee kan

No-Nonsens Spiritualiteit

Hoe alles met elkaar samenhangt en hoe het werkt en wat je er dagelijks mee kan

1 november verschijnt een verhelderend en bijzonder boek over spiritualiteit

Heb je spiritualiteit nooit echt begrepen of vind je het te ‘zweverig’ of heeft het je weinig opgeleverd? Dan wordt het tijd voor deze no-nonsense visie op spiritualiteit. Veel op het gebied van spiritualiteit komt uit een Oosterse hoek met traditionele inzichten. Dit boek heeft een meer Amerikaanse stijl met frisse vernieuwende kennis van de laatste 35 jaar. Gebaseerd op inzichten van zeer gerenommeerde channels, praktijkonderzoek van regressietherapeuten en zijn persoonlijke ervaringen. Helder uitgelegd in gewone-mensentaal en met begeleidende illustraties. Het helpt je met een resultaatgerichte aanpak om je leven direct al gemakkelijker en rijker te maken met de 5 powertools.

“Ik kan rustig zeggen dat ik nog nooit iemand heb ontmoet die deze complexe materie zo eenvoudig, duidelijk en helder uitlegt!” Bekijk hier meer reviews… Bekijk hier de boektrailer…

Een GRATIS boek!

Omdat de auteur spiritualiteit laagdrempeliger wil maken is dit tijdelijk een gratis boek! Je kunt dit gratis boek aanvragen op de website: www.nononsensespiritualiteit.nl.

In dit boek wordt de kern van spiritualiteit beknopt uitgelegd en praktisch toepasbaar gemaakt. De beschrijving van spiritualiteit start vanuit het ‘grote plaatje’ en eindigt met wat je er dagelijks mee kan. Dit helpt je spiritualiteit meer te begrijpen en het elke dag te kunnen gebruiken. Een boek vol inspiratie om je eigen spirituele weg te vinden. Ervaar via dit boek meer samenhang in je leven. Voel je opgelucht wanneer je jezelf ziet in de werking van het grotere perspectief. Voel je gerustgesteld, omdat er niets ‘fout’ gaat in je leven. Ervaar meer vertrouwen in een vreugdevol leven. Dingen ‘overkomen’ je niet, ze gebeuren om je behulpzaam te zijn.

“Spiritualiteit zie ik als een ‘tool’ om je leven gemakkelijker, vervullender en rijker te maken. Door meer verbinding met jezelf. Die krijg je als je mijn handvatten en powertools toepast in je dagelijkse leven. Want die zorgen voor een betere samenwerking tussen je stoffelijke en onstoffelijke zelf. Ik heb dit persoonlijk ervaren in mijn leven. Ik leer je dat spiritualiteit is hoe je elke dag leeft, hoe je echt jezelf bent, hoe je omgaat met jezelf en met alles wat zich aandient. Mijn kijk op spiritualiteit helpt je antwoorden op je levensvragen te vinden en te begrijpen wie je werkelijk bent en hoe het leven werkt.”

No-nonsense spiritualiteit volgens spiritueel coach Tiny Kanters

Over de auteur

“Ik ben Tiny Kanters en ik ben spiritueel coach. Door mijn intuïtieve en sensitieve talent laat ik mensen snel en intens voelen wat werkelijk belangrijk voor ze is. Ik ben internationaal gecertificeerd (ICF, EMCC) en opgeleid. Mensen vinden mij empathisch, super praktisch, snel naar de kern en no-nonsense. Ik heb honderden mensen en teams geholpen om in hun kracht te komen. Ik heb daar snelle en doeltreffende methoden voor ontwikkeld en ook diverse boeken over geschreven.”

No-Nonsens Spiritualiteit

Hoe alles met elkaar samenhangt en hoe het werkt en wat je er dagelijks mee kan

Auteur: Tiny Kanters
Uitvoering: Paperback
Formaat: 210 x 210 mm
Pagina’s: 64
Prijs: gratis
Verschijningsdatum: 1 november 2022
Info: www.nononsensespiritualiteit.nl, info@tinykanters.nl

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button