Spirituele Boeken

Chronisch uitgeput, chronisch opgewekt

Chronisch uitgeput, chronisch opgewekt

Dit boek is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met lichamelijke uitputting en iedereen die mensen bijstaat die daarmee te maken hebben. Het is specifiek gericht op patiënten met de uitputtingsziekte me/cvs, maar daarvoor mag je gerust ook andere uitputtingsziekten lezen, zoals burn-out, chronische vermoeidheid en reuma. Ook veel mensen die een aanval van het covid-19-virus hebben overleefd, lijken langdurig uitgeput te zijn. Dit boek is er voor hen. Dit boek is er voor jou. Jij mag er zijn. En je hebt recht op een mooi en goed leven. Dat is mogelijk, ook als artsen je nog niet beter hebben kunnen maken. Het is mogelijk om een mooi en vervullend leven te leiden, ondanks de fysieke uitputting die op je drukt; een leven van waarde en kwaliteit.

Dit boek helpt je daarbij, ook als je bedolven bent onder vermoeidheid. Door op zoek te gaan naar jouw persoonlijke waarden, zet je koers naar meer kwaliteit van leven. Dit boek helpt je in die richting, met behulp van een grote schep psychologie, een half pond eerstehands ervaring, een scheut spiritualiteit, twee eetlepels optimisme en vooral een flinke dosis eigen inzet. Ben je klaar om er iets van te maken? Drs. Renée Faas is gezondheidszorgpsycholoog (niet meer praktiserend) en ervaringsdeskundige (praktiserend)

Chronisch uitgeput, chronisch opgewekt

Bindwijze: Paperback
Oorspronkelijke releasedatum: 18 juli 2022
Aantal pagina’s: 222
Hoofdauteur: Renée Faas
Uitgeverij: Uitgeverij Hajefa
EAN: 9789463310376

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button