Spirituele Boodschappen

Corona Legging Maart 2021

Het is voor vele onder ons tijd dat de maskers afvallen, vele onder ons voelen zich op dit moment een beetje in de loer genomen. We komen van een jaar waar we voelden dat we vast zaten, vast in ons huis, op ons werk in ons denken. Kortom we zaten vast. Toch moesten we in onze kracht blijven staan om onszelf niet te verliezen. We hebben dat gedaan met het vertrouwen dat alles wel weer goed zou komen.

Hieruit hebben we geleerd dat we steeds moeten werken aan onszelf en niet mogen gaan stil staan hoe moeilijk dat voor sommige ook was in deze moeilijke corona tijden. Op spiritueel vlak zijn vele onder ons hard veranderd, een nodige verandering.

Wat mijn verwachtingen zijn voor het komende jaar.

De meeste onder ons hebben nu het gevoel dat we terug gaan kunnen leven en plezier maken de komende maanden en verlangen echt naar aankondigingen van versoepelingen. In de maanden voor de zomer is er een man, naar mijn gevoel de Premier of een van zijn ministers die in een enorme tweestrijd zit langs de ene kant wil hij versoepelen en langs de andere kant dringt er gevaar om de hoek, een moeilijke beslissing dus.

Toch zullen volgens deze legging de maanden Juli en augustus zonnige maanden worden waarin er veel successen geboekt worden ik voel deze maanden aan als plezierig maar met de nodige voorzorgen het zal nog niet het onbezonnen leventje zijn van voor corona waar ieder van ons naar verlangt.

September en oktober komen over als het wedergekomen geluk maar toch schuilt er nog steeds gevaar om het hoekje.

November december komen er berichten die ons onverschillig laten hierbij krijg ik het gevoel van een nieuwe opstoot of variant maar de bevolking gelooft hier niet meer in en gaat gewoon zijn gangetje.

Begin volgend jaar word het kostenplaatje van heel Corona gepresenteerd nu ligt het nog deftig gesloten maar ik krijg meer en meer het gevoelde de rekening ons gepresenteerd gaat worden.

Het blijft het komende jaar een grote uitdaging om met slecht nieuws om te gaan. Lees aangekondigde versoepelingen gaan niet door, door nieuwe opstootjes. Hieruit leren we nog meer dat het onze keuze is hoe we omgaan met slecht nieuws, we kunnen in een hoekje gaan wenen of vol goede moed er het beste van maken.

We weten wel dat alles gaat veranderen maar voor vele onder ons gaat het veel te traag. Toch komen er oplossingen voor de ziekenhuizen en zullen de mensen nog meer spirituele inzichten verwerven.

Puur Innerlijk Geluk

Cindy Meirsman heeft haar praktijk ‘Puur Innerlijk Geluk’ in Lier. Je kan steeds coronaproef op consult komen maar tevens kan een online consult (Skype, Messenger, WhatsApp, zelfs telefonisch). Voor diegene die er niet kunnen geraken kom ik ook aan huis. Bel me op +32 (0) 478 047 254, bezoek mijn website of bezoek mijn Facebook pagina.

Cindy Meirsman

Ik ben Cindy 39 jaar mama van twee pubers Xanthe en Xandro. Ik heb een vriendin Kathleen. Sinds 2018 heb ik mijn eigen zaak puur innerlijk geluk opgestart in Lier. Hier heb ik mijn spirituele coaching en healing praktijk waar ik mensen help hun innerlijk geluk terug te vinden. Hierbij wordt ik geholpen door de Engelen. Ik werk vooral met kaarten en kristallen, als healing pas ik de Access Bars toe.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button