Spirituele Boodschappen

Wat nu verder met corona in het kort?

Cindy Meirsman legt het uit met haar nieuwe kaarten.

Ik, Cindy Meirsman, maakte op 4 april 2020 al een jaarlegging naar aanleiding van de corona/covid-19 crisis. Ondertussen is er al veel veranderd en werd het tijd om een nieuwe legging te doen. Ik gebruik hiervoor mijn nieuwe orakelkaarten die gemaakt zijn door De Spirituele Wereld.

Gaat er een keerpunt komen?

Er gaan kortelings beslissingen komen waar de mensen heel angstig voor gaan zijn. Hoofdzakelijk bang om hun familiale banden terug te moeten opgeven na de lange lockdown periode.  Anderzijds, dit zei ik vorige keer ook al; De mensen worden spiritueler, bijvoorbeeld het tot besef komen dat familiale banden, vrienden, collega’s zeer waardevol zijn.  Mensen hebben ook angst om het geworven geluk van de versoepelingen dat ze hebben terug te verliezen.

Vertrouwen in de overheid is nog verder gedaald tot volledig verloren.  Toch komt er een verandering, een minderheid van mensen die de regels niet serieus neemt gaan deze geleidelijk aanvaarden.  Mensen zijn er nu ook klaar voor om het mondmasker te gebruiken in het openbaar, ik verwacht dat er een zekere verplichting in komt die nog zeker 10 maanden gaat duren.

Het is belangrijk dat de mensen troost kunnen aanvaarden, dat er geen enkele andere weg meer is dan het loslaten van de wereld waar we nu in leven en het beschouwen als het nieuwe normaal. Voor wie dat kan zal het makkelijker zijn om dit corona-tijdperk te doorleven en spiritueel wijzer worden.

Mijn kaartenorakel gaf nog een diepe boodschap.

Zoek je het goede in het ware, zoek het schone en daarin zul je het vinden, de mensen moeten begrijpen wat goed voor hun is.

Puur Innerlijk Geluk

Cindy Meirsman heeft haar praktijk ‘Puur Innerlijk Geluk’ in Lier.

Het treft ons allemaal, gelukkig niet bij iedereen van dichtbij. Maar ieder van ons kent wel iemand die in de frontlinie mee vecht tegen deze onzichtbare vijand. Ieder van ons maakt zich zorgen over familie en vrienden. Ieder van ons mist sociaal contact op wat voor manier dan ook. En toch moeten we ons in deze turbulente tijden op trekken aan de kleine dingen. Genieten van simpele dingen en toch zei het niet fysiek contact houden met elkaar en elkaar steunen door dik en dun. En hopelijk komen we allemaal anders uit deze crisis. Met meer positiviteit naar elkaar toe, met meer verdraagzaamheid en meer liefde dat is mijn grootste hoop.

Op dit moment doe ik geen consulten want in mijn praktijk kan ik geen 1,5 meter afstand garanderen. Maar je kan wel via de digitale manier (Skype, Messenger, WhatsApp, zelfs telefonisch) een consult krijgen en dan hoop ik jullie na de crisis terug mogen te begroeten en omhelzen.

Bel me op +32 (0) 478 047 254, bezoek mijn website of bezoek mijn Facebook pagina.

Cindy Meirsman

Ik ben Cindy 39 jaar mama van twee pubers Xanthe en Xandro. Ik heb een vriendin Kathleen. Sinds 2018 heb ik mijn eigen zaak puur innerlijk geluk opgestart in Lier. Hier heb ik mijn spirituele coaching en healing praktijk waar ik mensen help hun innerlijk geluk terug te vinden. Hierbij wordt ik geholpen door de Engelen. Ik werk vooral met kaarten en kristallen, als healing pas ik de Access Bars toe.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button