Spirituele Boodschappen

Coronalegging voor de feestdagen

Coronalegging voor de feestdagen

Deze kaartlegging is gelegd door Cindy Meirsman. Haar praktijk is Puur Innerlijk Geluk uit Lier. Ze heeft 4 leggingen gemaakt voor de feestdagen met het coronavirus. De kaarten die je hier ziet zijn gemaakt door De Spirituele Wereld en worden uitgegeven in 2021.

Legging 1

Wat deze legging mij zegt is dat er rond de feestdagen nog slecht nieuws zal komen van een heer. Als ik dan onderliggend ga kijken blijkt deze heer vast te zitten door verkeerde beslissingen in het verleden. Zelf zullen we moeten kiezen tussen mensen die we persoonlijk kunnen zien en dat maakt dat we in een enorme tweestrijd geraken.
Het zal geen makkelijke periode worden. De berichten van deze man zullen er ook voor zorgen dat we bepaalde beslissingen moeten nemen deze beslissingen zullen echter niet zo gemakkelijk zijn.

Legging 2

Wat deze legging mij zegt is dat er vroeger meer evenwicht was op onze huiselijke situatie. Daar is echter verandering in gekomen door bepaalde berichtgevingen, deze hebben enorm aan de mensen hun emoties gezeten en zorgde voor angst.
In het heden zie ik een man die door bepaalde beslissingen in het verleden het moeilijk heeft en soms een masker blijkt te dragen om vertrouwen te krijgen bij de bevolking. Mijn gevoel zegt dat het hier over de premier gaat Die vertrouwen probeert te krijgen bij het volk maar het waren niet altijd even makkelijk bij heeft.
In de toekomst zie ik niet veel goeds. Ik zie dat de mensen alleen maar ongelukkiger zullen zijn en te vergeefs wachten op een oplossing aan deze oplossing wordt wel zeer hard gewerkt. De weg naar een oplossing lees medicatie of Vaccinatie blijkt moeilijker dan verwacht.

Legging 3

Wat deze legging mijn zegt is dat er in het verleden veel meer huiselijke bezoekjes. Waren en veel meer gepraat werd. Op deze moment wordt er heel hard gewerkt aan het corona vaccin. Wat er onder de knie hebben is dat we onze angst leren omzetten in liefde deze keuze hebben velen onder ons zelf gemaakt. Boven ons hoofd hangt dat we ons beter zullen beschermen om zo krachtiger te staan tegenover het virus. We zien het virus als een zwaar iets wat ons veel zorgen baard en waar we moeilijk een evenwicht in kunnen vinden. We hopen allemaal dat er snel een verandering zal komen die ervoor zorgt dat velen onder ons terug kunnen bloeien. Er zullen echter berichtgevingen komen die ons zwaar zullen vallen. We zijn het vertrouwen in de regering kwijt door beslissingen in het verleden en dat valt ons allemaal zwaar.

Legging 4

We hebben angst voor slecht nieuws en de angst neemt het bij velen onder ons voor een groot stuk over. In plaats van er over te praten kroppen velen onder ons het op wat maakt dat we het nog moeilijker krijgen met alles te verwerken. We hebben het moeilijk dat onze vriendschappen leiden onder heel deze crisis.

Dit is naar mijn gevoel wat we mogen verwachten van de feestdagen

Puur Innerlijk Geluk

Cindy Meirsman heeft haar praktijk ‘Puur Innerlijk Geluk’ in Lier. Je kan steeds coronaproef op consult komen maar tevens kan een online consult (Skype, Messenger, WhatsApp, zelfs telefonisch). Voor diegene die er niet kunnen geraken kom ik ook aan huis. Bel me op +32 (0) 478 047 254, bezoek mijn website of bezoek mijn Facebook pagina.

Bron
Puur Innerlijk Geluk (Cindy Meirsman)Spirituele Kaarten gemaakt door De Spirituele Wereld

Cindy Meirsman

Ik ben Cindy 39 jaar mama van twee pubers Xanthe en Xandro. Ik heb een vriendin Kathleen. Sinds 2018 heb ik mijn eigen zaak puur innerlijk geluk opgestart in Lier. Hier heb ik mijn spirituele coaching en healing praktijk waar ik mensen help hun innerlijk geluk terug te vinden. Hierbij wordt ik geholpen door de Engelen. Ik werk vooral met kaarten en kristallen, als healing pas ik de Access Bars toe.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button