Coronavirus COVID-19Spirituele Boodschappen

Keltische krachtkaartenlegging rond het coronavirus

Ik heb deze kaartlegging gedaan bij de volle maan op 7 april 2020. Naar mijn gevoel is het vooral gericht op therapeuten en mensen die met mensen werken. Maar uiteraard kan het ook anderen aanspreken.

Je zou dit eventueel als een jaarlegging kunnen zien, dat is een vrije keuze. Voor de ene zal dit zo aanvoelen, voor de andere niet. Als het voelt voor jou als een jaarlegging, dan kan je de wortels zien als de maanden januari, februari en maart 2020. De stam, de boodschappen die we nu zien, staan voor de maanden april, mei en juni+juli 2020 (juni en juli horen samen, zijn met elkaar verbonden). De groeiprocessen kan je situeren in de maanden augustus tot en met december. De kaart in het hart van de boom is dan een jaarkaart en is een samenvatting van het jaar 2020.

Wat zijn de wortels van deze situatie?

1. Heel veel therapeuten hebben voorbereidend werk gedaan. Heel wat mensen hebben gevoeld dat ze zich aan het voorbereiden waren op iets, zonder precies te weten wat. We hebben ons innerlijk licht teveel weggeduwd in de duisternis van onze materiële werkelijkheid. Ons innerlijk vuur was veel te klein.

2. We zaten in een gevangenis en hebben ons vaak afgevraagd ‘Waarom zit ik hier? Hoe zit ik hier? Waar is de uitweg?’ Die zagen we echter niet.

3. Er werden nieuwe paden, wegen voorbereid. Een weg naar binnen was nodig. We hebben signalen gekregen maar hebben ze niet gezien. Of hebben ze genegeerd. Dus was er een duidelijk signaal nodig.

Wat zijn de boodschappen die we nu kunnen zien?

4. We kunnen onszelf zoeken, onze dagelijkse routine doorbreken, stopzetten. Onszelf zien en ontdekken. Elk ons masker laten vallen en onze echte ik laten zien.

5. We kunnen op zoek gaan naar datgene wat echt belangrijk is voor ons. We kunnen ons zetten achter alle ideeën die zuiver zijn, alle doelen die een juiste intentie hebben. Het einde van een zware en gesloten tijd is in zicht. Het licht en de openheid is zichtbaar aan het einde.

6. + 7. Wanneer we belangrijke beslissingen nemen is het juist om te letten op de vele boodschappen en signalen. We komen in onze kracht te staan als we dit doen. Eerlijkheid als maatstaf gebruiken. Het is belangrijk om in deze tijd dingen neer te zetten, te realiseren, te manifesteren. En daarbij zeker de tekens en boodschappen te volgen.

Wat zijn de groeiprocessen die hieruit voortvloeien?

8. We leren opnieuw ons hart te volgen, geleid door engelen, geliefde overledenen. We omarmen onze vrouwelijke en mannelijke kracht.

9. We ontdekken heel veel belangrijke mysteriën, dingen die we voordien niet konden zien of voelen. De natuur wijst ons hierin de weg.

10. We ontdekken nieuwe horizonten, niet zozeer op verre reizen. Wel op reizen in onszelf, we ontdekken onze spirituele kracht en we beseffen telkens weer dat we op de juiste plaats op het juiste moment zijn. Synchroniciteit toont zich op vele vlakken.

11. We durven (nog) meer vertrouwen op onze intuïtie en krijgen heldere beelden die belangrijk zijn voor ons en voor de mensen om ons heen. We kunnen helpen om deze beelden te vertalen naar mensen om ons heen.

12. We gaan stap voor stap vooruit, ieder op zijn of haar tempo. Ieder heeft de tijd die hij of zij nodig heeft. Trek niet aan anderen. Geef hen de tijd.

Algemeen beeld (de kaart in het midden van de boom):

Bekijk de tekening de kaart:

Bij de rode bloemen kwam bij mij onmiddellijk het beeld van de klaprozen voor vrede. Maar klaprozen hebben me nog iets anders laten ontdekken. Klaprozen zijn ook pioniersbloemen. Ze zorgen voor een bepaald proces dat een verandering veroorzaakt en de grond klaarmaakt voor een stabiele levensgemeenschap van andere planten…

Verder zie je zwevende hartjes, symbolen voor de mensen die ons verlaten hebben en zielen die ons zullen helpen en bijstaan om te groeien in heel dit proces.

De tekst op de kaart spreekt boekdelen:

‘Soms blijft de echte betekenis van dingen verborgen. Er is iets dat nu nog vreemd lijkt, maar het zal snel duidelijk worden. Alles draait om verandering. Er is een zegen op komst en er zullen er nog vele volgen. Binnenkort krijg je het gevoel alsof het rozenblaadjes regent op je hoofd.’

Meer informatie

Benieuwd wat we samen kunnen doen?
Contacteer Nemetona

Bron
NemetonaFoto + Kaartlegging: Marleen Debord

Marleen Debord

Marleen Debord wou als kind altijd al juf worden. Als leerkracht in het secundair onderwijs ontdekte ze na vijf jaar dat het klassieke onderwijssysteem niet echt haar ding was. Doordat ze zelf heel wat uitdagingen tegenkwam in haar leven leerde ze met vallen en opstaan haar eigen weg te zoeken. Ze leerde luisteren naar haar lichaam en volgde haar hart bij het maken van keuzes. Ze deelt graag haar ervaringen om op die manier andere mensen te inspireren. Marleen geeft yogalessen, doet Keltische krachtkaartleggingen en heeft net een boek geschreven dat weldra zal verschijnen.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button