Ludo's Natuurmagie

Blijf in je kot en tel de vogels

zaterdag 30 en zondag 31 januari 2021

Op zaterdag 30 en zondag 31 januari vindt Het Grote Vogelweekend van Natuurpunt plaats.

Tel dat weekend de vogels in je tuin en stuur je gegevens door via deze website. Zo maak je deel uit van het grootste tuinvogelonderzoek in Vlaanderen.

Michaël Pas doet ook elk jaar mee en vertelt je graag hoe hij de vogels naar zijn stadstuin lokt. 

Scholen tellen mee tijdens de Vogeltelweek van 25 tot 29 januari.

Het Grote Vogelweekend van Natuurpunt

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging met meer dan 118.000 leden. Ze beschermen kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen.

Zij beheren meer dan 25.000 hectare Vlaamse natuur in 500 verschillende natuurgebieden. De vrijwilligers nemen het initiatief: ze zorgen voor aankoop, beheer en openstelling van natuurgebieden. Daarbij worden ze bijgestaan door professionele ploegen.  Ons maatwerkbedrijf geeft werk aan honderden arbeiders die het niet makkelijk hebben in de klassieke economie.

www.natuurpunt.be

Bron
Het Grote VogelweekendNatuurpunt

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button