Natuur en ik

Hoe snel wordt het (te) warm in een auto?

Denk aan onze viervoeters, baby (en schoonmoeder)!

Temperatuur buiten
°C
Temperatuur in auto
na 10 minuten
Temperatuur in auto
na 30 minuten
21°C31°C40°C
24°C34°C43°C
27°C37°C45°C
30°C40°C48°C
32°C43°C51°C
35°C45°C54°C
38°C48°C58°C

Bescherm onze trouwe viervoeters, baby (en schoonmoeder). Laat ze niet achter in de auto, ook al is het maar even, onze trouwe viervoeter riskeert zijn leven!

Via
Free-Photos via Pixabay

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button