Spirituele Boodschappen

De jaarlegging

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor ons allemaal. Veel mensen zijn uit hun element, en voelen zich onzeker.  De Spirituele Wereld vroeg mij om eens in de kaarten te kijken. Hiervoor heb ik een van mijn meest gevraagde kaartleggingen toegepast ‘De jaarlegging’, deze geeft een prognose voor de komende 12 maanden vanaf maart 2020.

Mijn vraag aan de kaarten

Wat zal deze crisis met de mensheid doen?

Hierop kreeg ik het volgende antwoord.

We komen uit een periode waarin de mens zijn weg kwijt was geraakt. We deden maar op, ons geloof in wat dan ook was weg. Ook al kwamen er boodschappen van wetenschappers en onze Moeder Aarde toch deden we er niets mee. Al moet ik zeggen dat sommige mensen onder ons hun weg naar geloof en spiritualiteit al hadden terug gevonden.  Diegene die deze weg vonden leerden dat de oplossingen voor een groot deel in onszelf te vinden zijn. En dat spiritualiteit ons vertrouwen verdiend. Vele andere zagen dit niet maar naar mijn gevoel zal Corona hun ogen openen. We zullen terug meer liefde en respect voelen voor mens dier en Moeder Aarde. Ik som even mijn verwachtingen op voor de komende 12 maanden.

Maart – April

Wat de kaarten mij zeggen, dat het (lees Corona) moest gebeuren om ons de nodige inzichten die we verloren waren terug te vinden. Het zal heel wat levens kosten en gezondheidsproblemen met zich meebrengen en ons spirituele levenslessen leren. Het leert ons terug om gelukkig te zijn met kleine dingen, we hebben niet al die luxe nodig om gelukkig te zijn. Ons vertrouwen in verband met onze gezondheid is in deze periode gericht op een mannelijk persoon, naar mijn gevoel één van de virologen.

Mei – Juni

Corona laat nog stevig van zich horen, al ligt er in de verwachting dat sommige sectoren terug aan het werk kunnen gaan. Dit zal heel langzaam opgebouwd worden. Velen onder ons krijgen het bijzonder moeilijk om in hun kot te blijven, maar er zullen signalen zijn zodat we beseffen dat het wel moet.

Juli – Augustus

Ik verwacht dat er deze maanden enorm gesleuteld zal worden aan familiebanden. We mogen stilaan terug meer buiten komen enkel in een klein familiaal verband, grote groeperingen zal nog steeds niet mogen. Het zal allemaal met de nodige voorzichtigheid moeten gebeuren, nog steeds niet zoals we dat vroeger deden. Naar mijn gevoel zal de horeca terug werken, maar beperkt en rekening houdend met het nemen van de sociale afstand. Het voelt aan alsof er geen overvolle terrassen zullen zijn deze zomer.

September – Oktober

In deze periode zie ik financieel herstel. Alle sectoren zullen terug aan het werk zijn.

November – December

De kaarten laten mij zien dat er heel wat mensen, bewust of onbewust bezig zijn met een spirituele transformatie.  Het gaat erover om de eerste stappen te zetten, in het terug vinden van de weg naar het geloof en de spiritualiteit. Ook zal er veel meer contact komen tussen Gene Zijden en hier.

Januari – Februari

Velen onder ons beseffen dat familie zeer belangrijk is. De mensheid zal zich beschermend opstellen en met meer respect. De verwachting in de kaarten zegt dat er tegen het einde van het jaar een transformatie van Corona zal komen. Ons levensschip zal verder kabbelen na een zeer intens jaar met een storm van verschillende emoties. De kunst zal zijn om deze emoties toe te laten maar ze niet ons leven te laten beheersen.

Besluit

Onze grootste uitdaging zal zijn om uit heel deze crisis lessen te leren. Ook moeten we inzien dat we naar onze emoties gaan luisteren. Financiële oplossingen zullen we zelf moeten zoeken en die ook gevonden gaan worden. Hieruit zullen we allemaal zien dat we het anders moeten doen dan vroeger.

Het zal voor niemand een makkelijk jaar worden.

Een jaar waarin we veel zullen dubben en denken maar uiteindelijk zullen we Corona kunnen transformeren. Het zal een jaar worden waarin we veel zullen moeten strijden maar uiteindelijk komt er verandering en meer geluk, dit tegen eind 2020 begin 2021.

Enkele affirmaties die ik doorkreeg.

Elke dag is een geschenk omarm hem en geniet hiervan en geloof.

Ondanks alles moeten we toch proberen te genieten van de kleine dingen, geloof en spiritualiteit zal ons hierbij ondersteunen.

Al wat je met wrok vasthoudt uit je verleden hindert je groei in de toekomst, aanvaard en laat los.

Het heeft geen zin om mensen met de vinger te wijzen, oordeel niet; vergeef en laat los.

Verwarm je met liefde, het is overal.

In deze tijden nog meer als andere, voelen en zien we dat liefde zo belangrijk is. Vul jezelf dan ook met liefde al is het met de liefde van een dier.

Ik creëer mijn toekomstige ervaringen niet langer op basis van mijn oude, beperkende gedachten. Ik creëer frisse, nieuwe gedachten en een fris, nieuw leven.

Laat de gewoontes van het verleden los, enkel met nieuwe positieve gedachten ga je vooruit in het leven. Zo creëer je een nieuwe toekomst.

Ik probeer niet om mijn vrienden en vriendinnen te helen. Ik doe het mentale werk dat nodig is om mezelf te helen dat is het beste wat ik voor anderen kan doen

Nu is zelfheling vele belangrijker, tenslotte ben jij de belangrijkste persoon in je leven = zelfliefde

Mijn spirituele groei vindt plaats op manieren die ik niet altijd verwacht. Ik weet dat ik altijd veilig ben.

Soms groei je als mens zonder het te weten. Deze groeiprocessen hebben we nu eenmaal nodig op welke manier ze dan ook gebeuren.

Kosmische Timing

Op de juiste tijd zul je het weten. Heb er vertrouwen in dat alles goed komt!

Puur Innerlijk Geluk

Cindy Meirsman heeft haar praktijk in Lier.

Ze maakte deze jaarlegging en trok enkele affirmaties.

Wil jij ook een jaarlegging?

Bron
Puur Innerlijk Geluk

Cindy Meirsman

Ik ben Cindy 39 jaar mama van twee pubers Xanthe en Xandro. Ik heb een vriendin Kathleen. Sinds 2018 heb ik mijn eigen zaak puur innerlijk geluk opgestart in Lier. Hier heb ik mijn spirituele coaching en healing praktijk waar ik mensen help hun innerlijk geluk terug te vinden. Hierbij wordt ik geholpen door de Engelen. Ik werk vooral met kaarten en kristallen, als healing pas ik de Access Bars toe.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button