Lifestyle

Truus.tv: Truus Druyts als jouw coach

Elke week een uur en een kwart. Dichtbij, zichtbaar en persoonlijk. Het beste van op de radio, zonder de muziek.

Dat wil zeggen: strak schakelen, full content, tijd om te verdiepen en vragen te stellen.  Meer input in minder tijd.  Elke week op een vast moment, gewoon via Facebook.

Je hebt de kans om tijdens de live sessie vragen aan me te stellen, het gesprek aan te gaan.  Als je dat wil, kan je via een bijzondere link een vraag stellen per mail.  Meer ruimte voor je verhaal en kans om ook anoniem iets aan bod te laten komen.

Geen verplaatsing.  Geen gedoe.  En als je een sessie mist, kan je achteraf gewoon het filmpje (her)bekijken in de besloten groep.

Voor wie?

Je bent lekker bezig in je leven, maar je wordt graag scherp gehouden. Je vindt het fijn dat iemand je wekelijks aanvuurt, motiveert en je tips geeft waarmee het nog makkelijker, vlotter en eenvoudiger kan.

Je hebt een flink volle agenda en je vindt het ook belangrijk om te werken aan jezelf. Je beste versie op de kaart te zetten. En graag op een soepele manier die past in je leven en je routines.

Je komt uit een flinke crisis in je leven. Je wil zingeving. Bouwen. Jij op de kaart. Het moet anders en beter.

Je zit met een aantal vragen, die best persoonlijk en pittig zijn. Je loopt hier en daar wat vast en wil graag je verhaal kunnen neerleggen bij iemand die er met een frisse blik, een warm hart en de nodige powertools naar kan kijken. Iemand die je een stevige zet kan geven om je op gang te krijgen.

Truus.tv

Coaching op jouw maat, waar je ook bent.

Live, kans om vragen te stellen, ook anoniem..
Wekelijks op hetzelfde uur, een heel jaar lang.

En als je wil, stuur ik ook nog een herinnering ( ik weet dat je het druk hebt), zo hoef je niks te missen.

Ik wil mee doen, wat zit er in?

Een heel jaar lang, elke week een sessie van maximum 75 minuten
Persoonlijke vragen stellen
Geen verplaatsing, geen gedoe

De thema’s komen uit mijn veld van expertise:

  • speakertraining
  • zelfleiderschap
  • zelfliefde

En ik breng experts voor je mee, sleep alles aan wat jou dichter bij je Grootste Geluk kan brengen: inzichten, tips, powertools, boeken, cursussen, workshops,… Jij kiest wat bij je past, waar je mee aan de slag gaat.

1 doel:
JIJ, sterker dan ooit!

Hoeveel kost dit?

Dit heb ik nooit eerder gedaan. Maar ik merkte dat niet iedereen tijd heeft om een hele avond vrij te maken en dat me ook geregeld de vraag gesteld werd naar meer info dan een filmpje van een dikke twee minuten.  Vandaar.  Maximum content voor een comfortabele tijdsinvestering.

€ 5,00 per maand

Truus Druyts

Truus Druyts tijdens de opnames van ‘De Spirituele Wereld’ bij Sanne FM.

Als coach en trainer heeft ze niet alleen een eigen praktijk en methode, maar heeft ze ook een eigen radioprogramma op JOE.

Elke zondagavond lepelt ze daar nationaal powertools binnen met haar inzichten, humor, kracht en kwetsbaarheid.

Ze begeleidt jaarlijks maatschappelijk kwetsbare vrouwen: 80% van hen laat de kansarmoede voorgoed achter zich.

Truus is singer songwriter , motivational speaker en columnist. Ze heeft  ruim 25 jaar expertise als actrice en presentatrice voor nationale televisie.

Interview

Petra Belmans en Hans Van Dyck interviewden Truus Druyts in ‘De Spirituele Wereld’ op 23 april 2017.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button