Spirituele Boeken

Natuurgeheimen voor een goede gezondheid

Dit boek nodigt je uit op het feest van een goede gezondheid.

Hoe kom je er?
Met een plan van de natuur, dat je helpt om de weg te vinden in jouw eigen jungle.  Vergeet algemene adviezen over voeding en gezondheid.  Het gaat om jou, om wie jij bent en wat jij nodig hebt.  Je hebt een uniek evenwicht.

Hoe kan je het herstellen?
Met kennis over voeding, kruiden en leefstijl.  Dat is wat dit boek jou brengt.  Jouw persoonlijke gezondheidsboek met oeroude wijsheid uit het oosten en westen.  Je bent wat je verteert…  Als je weet welke voeding bij je past, voel je je beter.  Je bent hoe je leeft… Ontdek welke gewoontes bij jou passen.

Dit boek behandelt ongemakken waarmee men zich in het westen vaak geen raad weet.  

  • Voel je je vaak moe?
  • Slaap je slecht of onrustig?
  • Ben je vaak verkouden?
  • Is je spijsvertering niet in orde?
  • Wil je lang gezond blijven en er jong uit blijven zien?

De natuur geeft jou wat je nodig hebt.  Het is mijn geluk om inzichten uit oost en west met jou te delen.  Edel versmolten tot een nieuw model.

Gerda Coeman

Ze heeft een passie voor de natuur en voor onze gezondheid.  Haar vragen over onze ware natuur bracht haar bij oude kennis.  Ze studeerde onder meer aan de School van Ayurveda in Gent.  Ze vond er het antwoord op de echte oorzaak van klachten, zowel fysieke als geestelijke.  En welke invloed voeding, kruiden en leefstijl hebben op ons.

Ze kon het verschil aan den lijve ervaren.  Daarom wil ze de lezer graag wakker maken: voor de vrijheid om te kiezen wat bij hem of haar past.  Haar boodschap is de volgende.  Ken je eigen natuur om gezond te worden.  Om jong te blijven.  Om geluk te vinden.  Het hart van deze auteur jubelt als het boek je daarbij kan helpen.

Natuurgeheimen voor een goede gezondheid

Auteur: Gerda Coeman
ISBN: 9789492179142
NUR:
Adviesprijs: € 24,50
Pagina’s: 172 blz
Uitgeverij: Paris Books
Kopen: Bol.com of Eki Libre

Bron
Bron: Eki-libre

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button