Gezondheid

Hoe boompjes planten door te surfen?

Er bestaat sinds enkele jaren een zoekmachine Ecosia. Dit zoekalternatief voor Google doneert 80 % van zijn advertentie-inkomsten aan boomplantingsprogramma’s.

Tegenwoordig hoor je op het nieuws niets anders: Klimaatverandering.  Wel bomen zorgen mee voor de strijd er tegen want ze filteren de CO² uit de lucht, maken de woestijnen weer groener en houden de aarde vruchtbaarder.  Ze zorgen ook voor voeding, werkgelegenheid, educatie en stabiliteit op politiek en economisch vlak.

Wil jij het klimaat helpen door te surfen?

Download dan nu de gratis browser-plugin van www.ecosia.org en start met bomen planten!

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button