Ludo's Natuurmagie

Hoe boompjes planten door te surfen?

Er bestaat sinds enkele jaren een zoekmachine Ecosia. Dit zoekalternatief voor Google doneert 80 % van zijn advertentie-inkomsten aan boomplantingsprogramma’s.

Tegenwoordig hoor je op het nieuws niets anders: Klimaatverandering.  Wel bomen zorgen mee voor de strijd er tegen want ze filteren de CO² uit de lucht, maken de woestijnen weer groener en houden de aarde vruchtbaarder.  Ze zorgen ook voor voeding, werkgelegenheid, educatie en stabiliteit op politiek en economisch vlak.

Wil jij het klimaat helpen door te surfen?

Download dan nu de gratis browser-plugin van www.ecosia.org en start met bomen planten!

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button