Gezondheid

Wil jij witte tanden? Sorry niet mogelijk!

Verschillende merken laten je geloven dat tandpasta’s je wittere tanden kunnen geven.  Het whitening effect zou ervoor zorgen.  De Nederlandse Consumentenbond heeft een test gedaan en komen tot besluit dat je te veel betaald voor een belofte die de tandpasta’s niet kunnen naleven.

Dertig proefpersonen hebben één maand lang hun tanden gepoetst met 14 verschillende soorten tandpasta’s.  De tanden werden met een standaardschaal voor tandkleuren vergeleken of ze tinten lichter werden of niet.  Bij 26 van de 240 personen vertelden de tandartsen dat de tanden één of twee tinten lichter geworden waren.  Bij deze 26 personen zaten ook testpersonen die gewone tandpasta gebruikten en niet de whitening tandpasta.

Indien jij je tanden met een tandpasta gepoetst hebt met een whitening bij, geen paniek.  Deze is niet schadelijk voor je tanden maar wel voor je portemonnee omdat je veel te veel betaald hebt.

Lees hier het verslag van de Consumentenbond.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button