Gezondheid

Melk hoort niet in de deur!

Een gids van Good Housekeeping in Groot-Brittanië vertelt ons dat je melk niet in de deur van je frigo moogt plaatsen. De deur is de warmste plaats, waar je beter producten met natuurlijke conserveringsmiddelen, water of frisdrank plaatst.

Indien je toch de melk in de deur plaatst, kan je het risico lopen dat het product sneller beschimmelt en zelfs dat je jezelf daardoor vergiftigt.

Zuivelproducten bewaar je beter op de middelste of onderste plank, ook op de onderste plank leg je beter vlees en vis (dit omdat het de koudste plaats is). De lades zijn eerder voor groenten, fruit en salades.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button