Gezondheid

In rijstwafels zit een gif dat risico op kanker verhoogt.

Als het aan Duitse gezondheidsdeskundigen ligt moeten we minder rijstwafels eten en zeker de baby’s.

De populaire snack bij de volwassen is een goede vervanger voor snoep tijdens een vier-uurtje omdat deze vetvrij, calorie-arm en ongezoet is. Maar rijstwafels bevatten ook arsenicum. Dit is nu al wel een gehele tijd geweten maar het lijkt erop dat het aandeel giftig anorganisch arsenicum nog hoger ligt in rijstwafels of rijstpap dan in de pure rijstkorrel.

Langdurig gebruik van kleine hoeveelheden kan zenuwen en bloedvaten beschadigen en er is een verhoogd risico op kanker. Indien je een acute vergiftiging krijgt kan je het merken aan de eerste symptonen – diaree en buikkrampen -.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button