Gezondheid

In rijstwafels zit een gif dat risico op kanker verhoogt.

Als het aan Duitse gezondheidsdeskundigen ligt moeten we minder rijstwafels eten en zeker de baby’s.

De populaire snack bij de volwassen is een goede vervanger voor snoep tijdens een vier-uurtje omdat deze vetvrij, calorie-arm en ongezoet is. Maar rijstwafels bevatten ook arsenicum. Dit is nu al wel een gehele tijd geweten maar het lijkt erop dat het aandeel giftig anorganisch arsenicum nog hoger ligt in rijstwafels of rijstpap dan in de pure rijstkorrel.

Langdurig gebruik van kleine hoeveelheden kan zenuwen en bloedvaten beschadigen en er is een verhoogd risico op kanker. Indien je een acute vergiftiging krijgt kan je het merken aan de eerste symptonen – diaree en buikkrampen -.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button