Gezondheid

Wil jij witte tanden? Sorry niet mogelijk!

Verschillende merken laten je geloven dat tandpasta’s je wittere tanden kunnen geven.  Het whitening effect zou ervoor zorgen.  De Nederlandse Consumentenbond heeft een test gedaan en komen tot besluit dat je te veel betaald voor een belofte die de tandpasta’s niet kunnen naleven.

Dertig proefpersonen hebben één maand lang hun tanden gepoetst met 14 verschillende soorten tandpasta’s.  De tanden werden met een standaardschaal voor tandkleuren vergeleken of ze tinten lichter werden of niet.  Bij 26 van de 240 personen vertelden de tandartsen dat de tanden één of twee tinten lichter geworden waren.  Bij deze 26 personen zaten ook testpersonen die gewone tandpasta gebruikten en niet de whitening tandpasta.

Indien jij je tanden met een tandpasta gepoetst hebt met een whitening bij, geen paniek.  Deze is niet schadelijk voor je tanden maar wel voor je portemonnee omdat je veel te veel betaald hebt.

Lees hier het verslag van de Consumentenbond.

Tags
Toon meer

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button
Close