Algemene spiritualiteit

5 manieren om je te verbinden met je spirituele gids.

We hebben enkele manieren opgesomd om je spirituele gids te bereiken en hem/haar de juiste ondersteuning te vragen.  Dit kunnen we doen wanneer we hulp nodig hebben in ons leven om de juiste richting te vinden .

Spirituele Gidsen kunnen verschillende energieën zijn, elke persoon heeft zijn energie.  Het kunnen onze voorouders zijn, maar ook wijze Geestelijke meesters zoals Jezus of Boeddha,een huisdier dat gestorven is, de Engelen, Draken, Eenhoorns, …  Maar hoe maak je er contact mee?

1) Stel de intentie in.

Naar wie ben je op zoek en waarom?  Sommige mensen houden graag een dagboek bij van de boodschappen die ze krijgen van hun Gidsen.  Zo kunnen ze deze nadien  analyseren om te kijken of ze de antwoorden krijgen of om te kijken of ze iets juist hebben gevraagd.

2) Maak een uitnodiging.

Nodig je Spirituele Gids uit voor het leven.  Dit kan in de vorm van een dagelijkse meditatie, een hulpvraag voor het slapen gaan , een gebed, een brief  die je op een speciale plaats bewaart.

3) Laat je verwachting los.

Je moet niet weten wie ze zijn, hoe oud ze zijn of hoe hun persoonlijkheid is.  Een Spirituele Gids kan komen in welke vorm, geur, sensatie, onderbuikgevoel, … dan ook.

4) Let op de tekens!

Krijg je een bepaald teken of cijfer te zien in je dagdagelijkse leven?  Krijg je  iemand dagelijks te zien die je normaal nooit ziet?  Zie je soms een veertje, een munt, een figuur, …  Als je hierin een patroon vindt, dan weet je dat je Gids je iets wil vertellen.  Denk hier eens over terug.

5) Vergeet niet om dankbaar te zijn.

Vanaf dat je beseft dat je hulp gekregen hebt van je Engelen, voorouders, Spirituele Meesters, … zeg dan meteen dank u in de vorm van gebed, gezang, meditatie, …  Als je yoga beoefent kan dit in een soort van oefening terwijl je aan je Gids denkt, als je graag mediteert doe dit dan aan je Gids, …

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor.

Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien.

Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button