De Kracht van Edelstenen

Geboortesteen april + stier

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

De steen voor de maand april is diamand.

Diamand staat voor zuiverheid, eeuwige liefde en waarde naar ons zelf.  Een diamand is een harde kwaliteit steen en staat een beetje voor volharding.  Diamand helpt ook om zuiver door situaties te kijken en het hoofd helder te houden.

Ook is kwarts/bergkristal de steen van april.

De meestersteen zo als sommige zeggen heeft een paar gelijkenissen met de diamand, deze staat voor zuiverheid, opheldering en helpt je hoofd helder te houden.  De edelsteen laat energie vloeien en vormt ook negatief naar positief, ze noemen het ook soms de alles steen wegens je hem kan programmeren naar je verlangens, het helpt je ook met focussen.

Edelsteen voor de Stier.

21 april tot en met 20 mei
Element: aarde
Trefwoorden: degelijk, betrouwbaar, levensgenieter, praktisch, natuurliefde

Ik zie stieren als personen met een groot hart die graag de dingen op hun tijd doen en willen genieten van elk moment in hun leven, maar als ze iets willen gaan ze er voor tot ze het krijgen.

Aventurijn

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be.

Steen van positiviteit, help je om inspiratie van geluk te vinden, is een geschikte steen voor voorspoed, geeft je een avontuurlijke boost, is ook een pracht steen als je met de natuur wilt werken.

Rookkwarts

De steen van loslaten helpt met negatieve smog de verwijderen, het is ook een geschikte steen voor te gronden en helpt je door transformaties gaan, deze steen is ook een geschikte bescherm steen.

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be.

Rozenkwarts

De steen van de liefde en meest geliefd bij vele mensen is een steen dat helpt ons open te stellen voor liefde van anderen en ons zelf, helpt met hartbreuken, verzacht irritaties en zet ons open om vreugdevol te zijn.

Rhodoniet

Deze steen helpt emotionele wonden te genezen en leert ons zelf lief hebben.  Deze steen is ook zeer geschikt voor compassie, geduld en helpt om schokkende emoties los te laten en helpt je terug op positieve te komen.

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be.

Agaat

De steen van kracht, stabiliteit en veiligheid, helpt je gegrond te houden op een aangename manier, helpt ook om in tijden van warboel harmonie te brengen.

Bron
Foto: De Spirituele Markt

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button