Cursiefje

Zelfverantwoordelijkheid

Zelfverantwoordelijkheid is een belangrijk onderdeel van het bewustwordingsproces. Het terug leren om de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk en welzijn in handen te nemen.

We hebben in de geschiedenis geleerd om anderen de schuld te geven wanneer de dingen niet lopen zoals we willen, maar uiteindelijk is er niemand anders verantwoordelijk voor hoe jij je voelt en hoe jij in het leven staat.

We moeten leren om terug te vertrouwen op ons eigen innerlijke kompas om te weten wat goed is en wat niet, zonder dat anderen ons dit moeten vertellen.

We moeten leren om terug zelf te kiezen voor datgene wat ons gezond en gelukkig maakt, in plaats van voor bewandelde paden te belopen waar we eigenlijk niet mee resoneren.

Je zal nooit alle gebeurtenissen in de hand hebben, maar je hebt altijd de keuze of je je ergens op blijft focussen, of dat je het gewoon achter je laat.

Innerlijk geluk creëer je door te focussen op datgene waarvan je diep vanbinnen weet dat het goed voor je is, en al de rest los te laten en te aanvaarden voor wat het is.

Zelfverantwoordelijkheid is één van dé belangrijkste onderwerpen van deze boeiende tijd.

Een warme knuffel,
Peter ❤

Bron
Praktijk Leef Es LichtFoto: Peter Van de Putte

Peter Van de Putte

Peter Van de Putte is een enthousiaste jongeman uit Hulshout. Hij heeft al een heel persoonlijk groeiproces achter de rug, waarbij hij meer inzicht heeft gekregen over hoe het leven hier op aarde werkt. Hij hoopt hiermee ook anderen te kunnen helpen om de zin terug te vinden in hun leven. Overdag werkt hij als software-developer bij een bedrijf, en daarbuiten heeft hij zijn eigen praktijk "Leef es Licht" te Hulshout (BE) waar je terecht kan voor een ontspannende energetische massage.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button