De Spirituele Keuken

Eet pure chocolade om je op te peppen.

Een paar repen pure chocolade kunnen je deze winter oppeppen

De koudere maanden zijn snel omgeslagen, en als de sombere dagen, in combinatie met het koude weer, je motivatie hebben aangetast, kan het pakken van een paar repen pure chocolade je enorm helpen op te peppen.

Uit een nieuw onderzoek naar productiviteitsverbeteringen door een Britse cateringservice bleek dat 34 % van de mensen zich vaak ongemotiveerd voelt op het werk vanwege slechte eetgewoonten. Als het gaat om voedingsmiddelen die een boost geven, kwamen de zoete dingen als beste uit de bus samen met groene bladgroenten, bessen en kurkuma.

Door het eten van 20 tot 30 gram pure chocolade per dag zou ontstekingen helpen verminderen, de hersenfunctie verbeteren en het risico op hartaandoeningen verminderen, terwijl het energieniveau stijgt.

Ludo Vermeiren

Ik ben Ludo, rond de 70 jaar en een gepensioneerde arbeider in hart en nieren. Door zijn brugpensioen leerde mijn vrouwtje mij de kunst van het koken en kan ik haar dagelijks verwennen. Via de magie heeft ze mij de natuur leren kennen maar ik maar al te graag nu mijn ervaring van deel.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button