Lifestyle

eID software

Je elektronische identiteitskaart gebruiken voor online toepassingen via je pc? Handig, maar al te vaak loopt het fout.

Vermijd problemen en werk altijd met de meest recente software om de kaart te lezen. Update daarom je eID-software regelmatig.

Verschillende bevolkingsdiensten krijgen geregeld vragen van inwoners waarbij de toepassing niet of slecht werkt. Dikwijls ligt de oorzaak bij verouderde software. Via de site eid.belgium.be/nl kan je ook de applicatie eID Viewer bijwerken. Met deze applicatie verander je eigen PIN-code en verifieer je de geldigheid van de certificaten op je identiteitskaart.

Het certificaat Authentificatie geeft je toegang tot online applicaties.
Via het certificaat Handtekening kan je documenten elektronisch ondertekenen.

STOP

Bron
Bron; eID Belgium

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button