Beurs

Zondag 10 oktober 2021: Spirituele- & Gezondheidsbeurs

Zondag 10 oktober 2021 van 11.00 tot 18.00 uur.

De verkoopstand van De Spirituele Wereld en De Spirituele Markt kan je bezoeken op deze prachtige beurs georganiseerd door Mia Lavigne van Wellness for life uit Lummen, meer informatie via +32 (0) 498 519 820 en via Facebook.


De “Spirituele & Gezondheidsbeurs” in zaal Kermeta te Kermt. Er zijn weer verschillende nieuwe standhouders bij gekomen waardoor het gamma telkens toch ook weer een verrassing bezorgd aan alle trouwe bezoekers. En wie voor de eerste keer komt, zal zijn ogen zeker de kost geven.

Op de beurs kan je nu ook weer terecht voor spiritueel en alternatief advies : kaartlegsters (lenormandkaarten, tarot, engelenkaarten, ….. ) mediums, healers, gezondheidstherapeuten, psychometrie, numerologie , pendelen, intuïtief tekenen …

Er is eveneens een mooi aanbod aan spirituele artikelen zoals kaarten, boeken, edelstenen en mineralen, wierook, engelenbeeldjes, …. maar ook de gezondheidsproducten zijn zeer ruim aanwezig. Natuurlijk mogen de spirituele juwelen met edelstenen of halfedelstenen niet ontbreken. Ook de magneetjuwelen zijn er verkrijgbaar. En wie zich wil laten verwennen kan kiezen tussen een voetreflexmassage, een quantum touch healing, polariteitsmeting yin-yang, schouder/nekmassage, een reikibehandeling …

Zeker de moeite om je zondag waardevol mee te vullen.

Inkom

De inkom is GRATIS en je kan tevens ook de lezingen gratis bijwonen.
Deuren gaan open om 11.00 uur tot 18.00 uur.

Locatie

Feestzaal Kermeta
Diestersteenweg 204
3510 Kermt
Limburg, België

De feestzaal is eveneens bereikbaar voor rolstoelen.

Bron
Spirituele- & Gezondheidsbeurs (Event op Facebook)

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button